Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.5 karadüzen TSİ Manuel life+style golf getirseler araba nasıl satılıyor görecekler.

Ama kafaları çalışmıyor.

Aynı sekilde Audi ?

Kasımda herhangi bir audi yok listede

Vw-tr ye kayyumla yapay zeka atanması lazım

Bonz- kafasıyla araba satamazlar

1 yılda geri ödeme 392k krediyi 92k faiz ile vdf kredi var.

@Savatage vw türkiye etsi dan vazgeçmiyorki almanya mesela mükemmel bu konuda her türlü her donanımda araç var,bırak kara düzen tsi adamlar şuan dizel golf 8 kasa satıyor inanılmaz ısındım yav getir 2.0 tdi golf 8;ver yetkiyi gör etkiyi hesabı,hayır parada değil 26 bin euro,türkiyede 1.0 impression parasına orda 2.0 dizel otomatik alıyorsun gerçekten burda adamın biryerinden kan alıyorlar desek yeridir vergiler ile, getir şundan türkiyeye fiyatını 2300 yap yine yok satar her renkten satar kalmaz bile hasret kaldık böyle arabalara gerçek vw ruhu var bu arabada resmen

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-12-02 213523.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-02 213523.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 22
Golf life
Beyaz 1937
Anemon mavi (metalik) 1970

Ben taigo , troc, tcross satarım
Ömrü billah ucuza golf satmam diyen distrübütörün son durumu bu sekilde
Ağustos sonu aldığım fiyattan daha uyguna inmiş önceden alanlar olarak altın bazında olmasi gerekenden fazla zarar ettik :(

@Savatage vw türkiye etsi dan vazgeçmiyorki almanya mesela mükemmel bu konuda her türlü her donanımda araç var,bırak kara düzen tsi adamlar şuan dizel golf 8 kasa satıyor inanılmaz ısındım yav getir 2.0 tdi golf 8;ver yetkiyi gör etkiyi hesabı,hayır parada değil 26 bin euro,türkiyede 1.0 impression parasına orda 2.0 dizel otomatik alıyorsun gerçekten burda adamın biryerinden kan alıyorlar desek yeridir vergiler ile, getir şundan türkiyeye fiyatını 2300 yap yine yok satar her renkten satar kalmaz bile hasret kaldık böyle arabalara gerçek vw ruhu var bu arabada resmen
2.0 dizel var sadece, o da ÖTV diliminden asla gelmez bize, zaten satmaz da.
Ağustos sonu aldığım fiyattan daha uyguna inmiş önceden alanlar olarak altın bazında olmasi gerekenden fazla zarar ettik :(
Altın bazında bakarsak geçen sene 8.5 impression aldığım altınla 8.5 r line bile alırdım. Altın olarak bakmayı bırak çok canın yanar😂

Altın bazında bakarsak geçen sene 8.5 impression aldığım altınla 8.5 r line bile alırdım. Altın olarak bakmayı bırak çok canın yanar😂
Altın bazında bakmamın sebebi altın bozup almam hocam 😂 bindiğimde sayarım normalde ama para altında dursa 3 ay 3 kasa kiralar gezer sonra da 0 km ayni arabayı alabilirmişim:D

Güncel sıfır alıntı fiyat teklifleri

Golf Life 1.5 etsi 116hp 1940 tl opak renkler

A3 Advanced 2388 tl
A3 sedan advance 2770 tl

İbiza style opak 1395 - Metalik 1413
Arona Style Plus Metalik peşin fiyatı 1560 - Opak 1540
300/12 0 faiz metalik 1632 - opak 1615

Peugeot 408 gt - 2130 ekstralarıyla
C4 you 1500, c4x max 1730

Hyundai Bayon Style Paket 1570

Altın bazında bakmamın sebebi altın bozup almam hocam 😂 bindiğimde sayarım normalde ama para altında dursa 3 ay 3 kasa kiralar gezer sonra da 0 km ayni arabayı alabilirmişim:D
Ben de az da olsa bozmuştum. Tabi komple o parayı altın da yapabilirdim. Böyle olacağını da biliyordum. Ama bu mantıkta para hep altın olarak durur ve hiç mal alamazsın. Hanımın da 0 araba istediği ağır bastı ben arabamdan memnundum aslında 😁. Uzun lafın kısası altın fiyatına bile bakma valla moral bozmanın anlamı yok

Ben de az da olsa bozmuştum. Tabi komple o parayı altın da yapabilirdim. Böyle olacağını da biliyordum. Ama bu mantıkta para hep altın olarak durur ve hiç mal alamazsın. Hanımın da 0 araba istediği ağır bastı ben arabamdan memnundum aslında 😁. Uzun lafın kısası altın fiyatına bile bakma valla moral bozmanın anlamı yok
Yaşım daha genç bir daha bu yaşlara dönüp araba alamayacağıma göre aracımın keyfini çıkarıyorum bu kafayla bakarsak geçen sene impression almayarak bu sene r line alsaydın o kadar altınla seneye golf R alırdın :D

Yaşım daha genç bir daha bu yaşlara dönüp araba alamayacağıma göre aracımın keyfini çıkarıyorum bu kafayla bakarsak geçen sene impression almayarak bu sene r line alsaydın o kadar altınla seneye golf R alırdın :D
Dur karıştırma 😂. Durumlar farklı biraz tazminatı araba alcaz diye kopardım emekli olunca. İyiki almışım şirket şuan tazminat ödeyemezdi gelecek ise meçhul

2.0 dizel çok hoş bir motor gidişine göre yakıtı çok iyi ÖTV daha düşük olsaydı gelirdi,1.5 116 gitmiyor diyenler var 2.0 daimi seçenek olurdu niye satmasın :)(tabii vergiler biraz daha düşük olduğu durumda).

2.0 dizel çok hoş bir motor gidişine göre yakıtı çok iyi ÖTV daha düşük olsaydı gelirdi,1.5 116 gitmiyor diyenler var 2.0 daimi seçenek olurdu niye satmasın :)(tabii vergiler biraz daha düşük olduğu durumda).
Motora laf etmedim ki, efsane motor zaten. ÖTV sebebiyle asla gelmeyecek bı motor Türkiye'ye. 1.5 de gayet gidiyor kim gitmiyor dediyse gitsin i20n alsin

Güncel sıfır alıntı fiyat teklifleri

Golf Life 1.5 etsi 116hp 1940 tl opak renkler

A3 Advanced 2388 tl
A3 sedan advance 2770 tl

İbiza style opak 1395 - Metalik 1413
Arona Style Plus Metalik peşin fiyatı 1560 - Opak 1540
300/12 0 faiz metalik 1632 - opak 1615

Peugeot 408 gt - 2130 ekstralarıyla
C4 you 1500, c4x max 1730

Hyundai Bayon Style Paket 1570
Ahmet hocam bu 2388 olan A3 sportback premium paket olmayan cam tavansız standart advanced mi

Yanlış hatırlamıyorsam bayiler geçen ay premium paket cam tavanlı advanced 2680 civarına bırakıyordu

Ahmet hocam bu 2388 olan A3 sportback premium paket olmayan cam tavansız standart advanced mi

Yanlış hatırlamıyorsam bayiler geçen ay premium paket cam tavanlı advanced 2680 civarına bırakıyordu
Evet o fiyat standart donanımlı için. 2680'den satılan premium paketli sunrooflu versiyon için henüz fiyat görmedim ama onun da aynı fiyattan satışı devam eder bence.

Geri