Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şimdi baktım sarı sitede en yeni touch paket 1.5 dci 2020 model.

2025 model 1.3 tce de o fiyatlarda değil 1.400-1500 arası. Kaldı ki sorunlu 1.3 tce motor asla tercihim değildir. Aliminyum blok tamiri de yok sandık motor mecbur.
Kronik bir sorun sadece devirdaim, geri kalanında pek bir sorun yok. Performansı da iyi diye biliyorum, internette gördüğüm kadarıyla.
Günümüzde ekonomik motorların bir çoğu alüminyum değil mi zaten, eskisi gibi rektefiye dönemi pek kalmadı, kullan at modunda çoğu ürün.

Kronik bir sorun sadece devirdaim, geri kalanında pek bir sorun yok. Performansı da iyi diye biliyorum, internette gördüğüm kadarıyla.
Günümüzde ekonomik motorların bir çoğu alüminyum değil mi zaten, eskisi gibi rektefiye dönemi pek kalmadı, kullan at modunda çoğu ürün.
Sanayideki renocuda hep 1.3 tce blogu var tezgahta. 80 bin km de motor yediğini söylüyor usta gelenlerin. Kendisi de asla önermiyor. Performansı güzel ama bu sorunlara rağmen asla almam

Sanayideki renocuda hep 1.3 tce blogu var tezgahta. 80 bin km de motor yediğini söylüyor usta gelenlerin. Kendisi de asla önermiyor. Performansı güzel ama bu sorunlara rağmen asla almam
Yanılmıyorsam buna sebep olan yine devirdaim, sorun başlar başlamaz müdahele edilince sorun yok fakat fark edilmezse hasar büyük.
Ben çok kısa kullanma fırsatım oldu, EDC şanzımanını beğenmemiştim, motoru çok deneyimleyemedim tabii.

1.9 2M bandına 0 golf alınamıyor bayiden şuan. bu araçlar genelde 6-20 bin km arasında ve 2024 model. Ayrıca bu 2. El fiyatlamasını golfe özel görmemek lazım. Siz de ilana o piyasa fiyatından koyacaksınız satmak istediğiniz zaman.
Megane da aynı superb de aynı mantıkta fiyatlama yapıyor 2.elde.

1.9 2M bandına 0 golf alınamıyor bayiden şuan. bu araçlar genelde 6-20 bin km arasında ve 2024 model. Ayrıca bu 2. El fiyatlamasını golfe özel görmemek lazım. Siz de ilana o piyasa fiyatından koyacaksınız satmak istediğiniz zaman.
Megane da aynı superb de aynı mantıkta fiyatlama yapıyor 2.elde.
2. el fiyatları ilginç şekilde devam ediyor, mart-nisan aylarında t-cross, taigo'lar 1480'e satılırken 2. elleri hep 1550 civarıydı, liste fiyatı 1800lerde gezince aracın ederi öyle sanıyorlardı
temmuz'da 2024 golf'e 1850tl son fiyat yazılırken bayi 1887tl'e 2025 model beyaz life veriyordu, ikinci el kültürü enflasyon yüzünden oturmadı bi türlü
pert araçlara bile hatasızların 300.000tl altı fiyat yazmaya başladılar, eskiden yarı fiyatına verilirdi

2. el fiyatları ilginç şekilde devam ediyor, mart-nisan aylarında t-cross, taigo'lar 1480'e satılırken 2. elleri hep 1550 civarıydı, liste fiyatı 1800lerde gezince aracın ederi öyle sanıyorlardı
temmuz'da 2024 golf'e 1850tl son fiyat yazılırken bayi 1887tl'e 2025 model beyaz life veriyordu, ikinci el kültürü enflasyon yüzünden oturmadı bi türlü
pert araçlara bile hatasızların 300.000tl altı fiyat yazmaya başladılar, eskiden yarı fiyatına verilirdi
Ben ikinci el 2024 golfü bayinin 0 teklif fiyatının 200 bin altına aldım hocam bu sene (liste fiyatı değil) mantıklı araçlar da oluyor. Rakamlar nicel olarak büyüdüğü için öyle gibi görünüyor aslında pert araçlar bakımından.

Yarı fiyatına alınan pert bir araç görmedim duymadım 2017 den beri. Tek tük vardı onlar da kazalı aracı alıp toplayıp satanlardı benim gözlemlediğim.

Yanılmıyorsam buna sebep olan yine devirdaim, sorun başlar başlamaz müdahele edilince sorun yok fakat fark edilmezse hasar büyük.
Ben çok kısa kullanma fırsatım oldu, EDC şanzımanını beğenmemiştim, motoru çok deneyimleyemedim tabii.

Bu motorlar sorunlu. Arıza yapınca da onarımı rektifiye yok komple sandık motor.

Bu motorlar sorunlu. Arıza yapınca da onarımı rektifiye yok komple sandık motor.
1.3 tce motorların sadece devirdaim sorunu vardı. Sık değiştirilmesi gerekiyordu.
Onunda 2024 başında parçayı güncelleyerek çözmüşler.

Yakın zamanda Formentor ve troc fiyatı alan oldu mu kampanya var diyorlar doğru mu
Volkswagen de kampanya hep var

2 milyonluk aracın liste fiyatına 2.5 milyon yazıp 2.2 milyona düşürmeye ne denir???

Cevabı verdikten sonra kontrol etmek için bulanık yere tıklayın 👇🏻👇🏻

ㅤㅤㅤㅤㅤKAMPANYA

Togg T10F fiyatları belli olmuş;

V1 Standart Menzil - 1.918.000₺
V1 Uzun Menzil - 2.228.000₺ (Cam tavansız)
V2 Uzun Menzil - 2.393.000₺ (Cam tavansız)

Bazı opsiyonları eklediğimizde V2 uzun menzil vergi diliminden dolayı 3.1m ₺ dolaylarına kadar çıkabiliyor.

Geri