Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Life metalik gerçekten 1899 mu dediler temmuz da bile en düşük 1915 civarıydı ağustos ta 1990 diyordu çoğu yer
Fiyatı karıştırmış olabilir 1989 yerine 1889 demiş olabilir ama üstüne basarak iki kere sordum evet 1899 dedi bana yetkili.

Cupra Formentor Baz paket Şarj edilebilir hibrit versiyonlar 2.3 bandına bırakıyorlarmış bayiler, cam tavan yok aşağıdaki opsiyonlar var araçta.

Ekli dosyalar

• IMG_8887.jpeg
    IMG_8887.jpeg
    254.3 KB · Görüntüleme: 30
Cupra Formentor Baz paket Şarj edilebilir hibrit versiyonlar 2.3 bandına bırakıyorlarmış bayiler, cam tavan yok aşağıdaki opsiyonlar var araçta.

Evden şarj imkanı olmayanlar için korkunç DC şarj hızı. 50 kw ile hap kadar bataryayı 30 dk'de dolduracaktır.

hocalarım yakın zamanda dicle volkswagenden teklif aldım impression paket golf 1550 bin tl diyorlar kredi çekip almaya değer mi

Son düzenleme:
manuel araca 1500 vermek istemezdim, yerine 1.0 etsi life bakardım
hocam sıfır araç piyasasında 1.3 egea veya 1.0 clio parası,3 silindirlerden pek haz etmiyorum hocam 40 binde triger değişimi gibi kronik sorunları olduğunu duymuştum

@POTATOmehmet müfettiş bey Fuzul evden para geldimi,aracimoda arabanızı sattınızmı,700-750 tl ye patlak olmayan golf bakıyordunuz,babanız Skoda’sını satıp yeni araba aldımı.
260k daki dcı reno nerede
2250 tl ye a3 bakıyordunuz teklifi kabul etmediniz.
Golf teklif formu varmı,ağızdan mı yoksa teklif
Bu konular hakkında gelişme varmı

Bugün 2024 11 bin km Golf impression aracımı 1600'e sattım.
Araçtan çok memnundum ama piyasasının üstünde teklif gelince dayanamadım.

Yeni araç bakıyorum fakat ciddi kararsızlık var.
Piyasa uçmuş durumda. Vw genelde eylül ayında kampanya yapıyor.
İlave olarak phev'lerin gelmesi gündemde. Phevler bu fiyatlara yakın satılır mı?

Beklesem mi risk almadan yeni aracı alsam mı bilemedim :) Sizin fikriniz nedir?

@POTATOmehmet müfettiş bey Fuzul evden para geldimi,aracimoda arabanızı sattınızmı,700-750 tl ye patlak olmayan golf bakıyordunuz,babanız Skoda’sını satıp yeni araba aldımı.
260k daki dcı reno nerede
2250 tl ye a3 bakıyordunuz teklifi kabul etmediniz.
Golf teklif formu varmı,ağızdan mı yoksa teklif
Bu konular hakkında gelişme varmı
slck hocam param gelcek aralıkta,240 bindeki reno duruyor,aracimoyu araç satın almak için sanıyordum öyl çıkmadı :D,şuan hacizli durumdayım skoda satıldı ve 1.3 easy egea alındı,golf konusunda siyah renk bir golf var bayiide torpilim var o yüzden ağızdan,a3e param yetmedi :) psikolojik olarak yıkık durumdayım başka sorunuz varmı cevaplamaktan mutluluk duyarım :D

Son düzenleme:
Bugün 2024 11 bin km Golf impression aracımı 1600'e sattım.
Araçtan çok memnundum ama piyasasının üstünde teklif gelince dayanamadım.

Yeni araç bakıyorum fakat ciddi kararsızlık var.
Piyasa uçmuş durumda. Vw genelde eylül ayında kampanya yapıyor.
İlave olarak phev'lerin gelmesi gündemde. Phevler bu fiyatlara yakın satılır mı?

Beklesem mi risk almadan yeni aracı alsam mı bilemedim :) Sizin fikriniz nedir?
bence aralığı bekleyin sıfır araçlar indirime girecek.

hocam sıfır araç piyasasında 1.3 egea veya 1.0 clio parası,3 silindirlerden pek haz etmiyorum hocam 40 binde triger değişimi gibi kronik sorunları olduğunu duymuştum
hocam 1550 liraya 1.6 dct egea cross urban bile verirler, benim eski aracım 1.0 tsi'dı bazen sesini özlüyorum, 1.5 etsi sesi onun yanında dizel sesi gibi kötü geliyor, 3 silindir korkulacak birşey değil bence, golfte de titreşimi b sınıfı araçlara göre daha az

hocam 1550 liraya 1.6 dct egea cross urban bile verirler, benim eski aracım 1.0 tsi'dı bazen sesini özlüyorum, 1.5 etsi sesi onun yanında dizel sesi gibi kötü geliyor, 3 silindir korkulacak birşey değil bence, golfte de titreşimi b sınıfı araçlara göre daha az
bakalım hocam paramın gelmesini bekliyorum fuzulevden aralıkta gelecek, tam indirim zamanına göre ayarladım nasipte ne varsa alacağız

Geri