Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazı bayiler metalik renk için 1990 fiyat veriyor ama Osman İpek youtube kanalında kocaeli bayisinde metalik renk 1960 bilgisi vermişti videoda. Donanımhaber de bir bayinin buz mavisi için 1935 dediğini yazmış nasıl bu kadar fark edebiliyor.
temmuzda çekilen araçlar, ağustosta çekilen araçlar muhabbeti olabilir mi? belki de ellerinde kalmıştır, buz mavisi renk araçlar kimse almadı diye en sona kaldığını bayiden duymuştum

temmuzda çekilen araçlar, ağustosta çekilen araçlar muhabbeti olabilir mi? belki de ellerinde kalmıştır, buz mavisi renk araçlar kimse almadı diye en sona kaldığını bayiden duymuştum
Evet belki ondandır ama buz mavisi sona kalacak bir renk değil bence çok güzel

Phev Tiguan ve Tayron ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? Bir tanıdığım soruyor geldiğinde direk almak istiyor.

Ötv zamlarını takip edemedim acaba golfte durumlar nedir ? phev vs gelirse tahmini nasıl olacak

Çanakkale golf life 2 style 2.3 dedi ama araç yokmuş. Eylülde gelmesi bekliyormuş.
Phev de ne zaman geleceği belli değilmiş. Normalde eylül deniyordu

Golf 8.5 style pakette bile elektrikli bagaj yok şaka mı bu şok oldum resmen

Son düzenleme:
Çanakkale golf life 2 style 2.3 dedi ama araç yokmuş. Eylülde gelmesi bekliyormuş.

Elektrikli bagaj golflerde yok türkiye almanya dışarısı farketmeksizin.

Life pakete çok söylemişler Adana Aykan İncirlik şubesinde metalik renk Life 1899 dedi yetkili 1 saat önce aradım. Opak renk de 30 Bin altı dedi. Elimizde araç yok diğer ay gelecek ama çok fiyat oynamaz dedi bilginize.

Life pakete çok söylemişler Adana Aykan İncirlik şubesinde metalik renk Life 1899 dedi yetkili 1 saat önce aradım. Opak renk de 30 Bin altı dedi. Elimizde araç yok diğer ay gelecek ama çok fiyat oynamaz dedi bilginize.
Araç yokken fiyat 1.899
Araç gelince 1.999 :D

İnanmış gibi yapalım mutlu olsun çocuklar😂😂

Biri sarı siteye 2250'den koymuş onu ne yapacağız :)
Burda söylersem beni forumdan şutlarlar...

Geçen gün 8.5 impression Golf 550.000 lira hasar kaydı vardı, adam 1.650 ye koymuş ilana ( en pahalı impression ilanıydı).

Millet deli...

Burda söylersem beni forumdan şutlarlar...

Geçen gün 8.5 impression Golf 550.000 lira hasar kaydı vardı, adam 1.650 ye koymuş ilana ( en pahalı impression ilanıydı).

Millet deli...
O ilanı biliyorum şuan 1300'lerde fiyatı :) Başka biride 1900 yazmış sıfır Life parasına ikinci el impression :)

Life metalik gerçekten 1899 mu dediler temmuz da bile en düşük 1915 civarıydı ağustos ta 1990 diyordu çoğu yer

Geri