Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dun servis icin izmir avekteydim, araci aldigim satis temsilcisi arkadas 1.5 impression icin stok olmadigini gelip gelmeyecegini bilmediklerini, gelirse de 1650-1700 arasi vereceklerini söyledi, ama ben de artik giriş olmayacagini ve manuelin ipini cektiklerini düşünüyorum
Getirmez tabii niye getirsin.
En büyük gelir kapıları DSG ve Alternatör arızaları.

Manueli alan kişi garanti için 2 yıl yağ değiştirmeye gidiyor. Sonra semtlerine uğramıyor...

Son düzenleme:

Bugün iki yerden bilgi aldım golf impresion için yüksek ihtimal artık gelmeyecek denildi görüşleriniz nedir elinde bu araçtan olanlar yada almak isteyenler için ne söyleyebiliriz
Özetle Golf impression hiç umurlarında değil, hatta Golf satılmış satılmamış o da umurlarında değil.
B suv Modelleri var nasıl olsa, ucuz isteyen onu alsın. Parasız adamla, krediyle zaten hiç işimiz olmasın, cebinde parası olan girsin içeri.

Özetle Golf impression hiç umurlarında değil, hatta Golf satılmış satılmamış o da umurlarında değil.
B suv Modelleri var nasıl olsa, ucuz isteyen onu alsın. Parasız adamla, krediyle zaten hiç işimiz olmasın, cebinde parası olan girsin içeri.
Aynen öyle parası az olan adam dsg taigo polo tcross alsın diyorlar.

Dsg demek mecburi aidat demek.

Aracı alırken sözlesme yapıyorlar

Dsg aşkına yetkili servislere kutsal bağlılık yemini ettiriyorlar.

Bmw de böyle bisey yok.

Millet 2 yılın sonunda borusana/ kosiflere postayı koyuyor. İş bilen sanayideki bmw ustasına gidiyor.

Getirmez tabii niye getirsin.
En büyük gelir kapıları DSG ve Alternatör arızaları.

Manueli alan kişi garanti için 2 yıl yağ değiştirmeye gidiyor. Sonra semtlerine uğramıyor...

impression icin de sadece yag bakimi icin servise gidilecegini zannetmiyorum maalesef, 12 yasinda sattigim 6 kasa golfte doğru düzgün trim sesi yoktu, bu daha 3 bin olmadan Renault toros gibi her yani ses, yag neredeyse yariya indi, uste koycak uc bes biseyim olsa eski kasa teslaya gecerdim ben de..

impression icin de sadece yag bakimi icin servise gidilecegini zannetmiyorum maalesef, 12 yasinda sattigim 6 kasa golfte doğru düzgün trim sesi yoktu, bu daha 3 bin olmadan Renault toros gibi her yani ses, yag neredeyse yariya indi, uste koycak uc bes biseyim olsa eski kasa teslaya gecerdim ben de..
Neyse ki sıfır fiyat listesini sürekli zamlıyorlar...
Yakında ikinci elleri tesla model y lerin ikinci eli ile aynı fiyata gelecek, o zaman geçersiniz.

Yazdıklarım ironi gibi görünüyor ama gerçeklik payı yüksek.

Golf 8,5 impression'ı 9 aydır kullanıyorum en ufak tıkırtı bile duymadım.
Aracın yalıtım ve trimi mükemmele yakın.
Bunu beğenmeyen Tesla ile hiç mutlu olamaz. Her tarafından ses geliyormuş.

0 araçlarda ilk bakıma kadar yağ eksiltmesi normal. Benim de 2 diş eksildi.
Far ayarı için servise gittiğimde ücretsiz tamamladılar. Bu bir sorun değil yani..

Genel olarak araç hakkında olumlu yorumlar görüyorum. Fakat sizin gibi yorumları görünce de şaşırmıyor değilim.
Acaba faklı araç mı kullanıyorum diye.

Bu segmentde hemen hemen her aracı denedim. Özellikle manuel 1.5 tsi sorunsuza yakın bir araç..

1000062010-png.84153

*Gerçek değildir, yapay zekaya hazırlattım.

Gidip videodaki çocuk gibi sorasım geldi..

Far ayarı için servise gittiğimde ücretsiz tamamladılar. Bu bir sorun değil yani..

Genel olarak araç hakkında olumlu yorumlar görüyorum. Fakat sizin gibi yorumları görünce de şaşırmıyor değilim.

Bu segmentde hemen hemen her aracı denedim. Özellikle manuel 1.5 tsi sorunsuza yakın bir araç..
Trim sesi bozuk yolda yapıyor mıcırlı yolda falan bende ön konsolun direksiyonun sol kısmından yapıyor o da bozuk toprak ve mıcırlı yolda. Yürüyeni sorunsuz ama gerisi soru işareti???

Neyse ki sıfır fiyat listesini sürekli zamlıyorlar...
Yakında ikinci elleri tesla model y lerin ikinci eli ile aynı fiyata gelecek, o zaman geçersiniz.

Yazdıklarım ironi gibi görünüyor ama gerçeklik payı yüksek.
Aynen dediginiz gibi hocam, bu gidisle para bile alabiliriz uste :))

Benim 3k km de 4 dis eksildi hocam ki sakin kullanirim, motor isinmadan hareket ettirmem, hemen stop etmem, yillik bakima da 6 ay var daha, normal cam asfalt dışında Renault toros gibi her yani gicirti arabanin, 12 yasinda 6 kasa cay motor kullandim 6 yila yakin, 120 binde sattim tek ses yoktu arabada ayni yıllarda..

Benim 3k km de 4 dis eksildi hocam ki sakin kullanirim, motor isinmadan hareket ettirmem, hemen stop etmem, yillik bakima da 6 ay var daha, normal cam asfalt dışında Renault toros gibi her yani gicirti arabanin, 12 yasinda 6 kasa cay motor kullandim 6 yila yakin, 120 binde sattim tek ses yoktu arabada ayni yıllarda..
Hocam gıcırtıdan kastınız fitilden gelen ses ise ben çözüm buldum.
Aracın fitillerini birkaç yıkamada bir temiz bezle silince ses yapmıyor.
Bu gıcırtı yeni nesil vag grubu araçlarda mevcut.
Çok hassas olmama rağmen ben bunun dışında bir trim sesi duymadım.

Yağ eksilmesi bir problem değil. Araç ilk bakıma kadar yapacak. Kiminde eksik kiminde fazla.

Golf tutkusu formunda alakasız sebeplerden arabaya Toros gibi demeniz gerçekten manidar. Eleştiri bile biraz ölçülü olmalı..

Hocam gıcırtıdan kastınız fitilden gelen ses ise ben çözüm buldum.
Aracın fitillerini birkaç yıkamada bir temiz bezle silince ses yapmıyor.
Bu gıcırtı yeni nesil vag grubu araçlarda mevcut.
Çok hassas olmama rağmen ben bunun dışında bir trim sesi duymadım.

Yağ eksilmesi bir problem değil. Araç ilk bakıma kadar yapacak. Kiminde eksik kiminde fazla.

Golf tutkusu formunda alakasız sebeplerden arabaya Toros gibi demeniz gerçekten manidar. Eleştiri bile biraz ölçülü olmalı..
Kapıdan, kapı esiklerinden geliyor hocam yogun sekilde fitillerden mi onu bilmiyorum ama..

2011 jetta -2012 golften sonra bu 3. Vag, passat vs diger yeni nesil vaglarda var mi merak ediyorum acikcasi..

Yani aldigimdan beri 6 aydir hic yikamadim acikcasi daha🙈
Kirle trim sesinin alakasi var midir bilmiyorum ama denerim..

Elestirelim ki duzeltsinler hocam, az paralar bağlamiyoruz, liste fiyatina 1830 yazdiklari araba, ben olcusuzluk oldugunu düşünmüyorum açıkçası :)

Geri