Yani ilk 40 da golf yok ????
telefonda Son araç ? Muhabbeti golf için tümden yalan demekki.
Yani ilk 40 da golf yok ????
1 araç gelmiştir muhtemelenYani ilk 40 da golf yok ????
telefonda Son araç ? Muhabbeti golf için tümden yalan demekki.
Ben sadece sunu soylerim ve gecerim. Eski listeleri bildigimden dolayi volsvagen satmasi gerektigi 6500 araci satamamis. Bu listenin bu sayilarla en tepesinde olurdu. Zam yapmaya devam ya bir gun dank edecekler yada bir gun nokia telefon veya opel gibi olacaklar. Opelde bir zamanlar liderdi fiyatlarda uctular kactilar simdi ne yaparsa yapsin olmuyor eskisi gibi. Kacan musteri geri donmuyor. Çin arabalari kullandigim golften kotu degil . Acik ve net soyluyorum. Gidin deneyin.
B segment arabaya 1530 muSon zamlardan sonra Polo marka araca 1530 tl gibi fiyat diyorlar
Bizim ülkedeki başta bayanlar olmak üzere SUVcuk sevdası bitmedikce satarlar da.Yılın ikinci yarısında vw grubunun phevleri getireceği söyleniyor, satışları onlar ile arttırmayı deneyecekler sanırım. Türkiye özelinde de fiyatına bakılırsa doğuşun golf satmak gibi bir derdi olmadığı anlaşılıyor zaten. Taigo, T-Cross gibi suvcukları satmaya çalışıyorlar, ellerinden gelse golfu showroomlardan tamamen kaldırır bunlar. Avrupada sıfır araçlarda hala en çok satan modellerden biri, ülkede nadasa alındı.
Alanların çoğu tasarıma, yüksekliğe bakıyor. Araç hangi platformda üretilmiş, altyapısı eski mi güncel mi, teknik konularına vakıf değiller.Bizim ülkedeki başta bayanlar olmak üzere SUVcuk sevdası bitmedikce satarlar da.
"Aaaa bak şu arabaya ne kadar güzel ve yüksek"
( İçi plastik kokan taigo )
Alt yapı platform olayı araç alanların %95 i bilmiyor zaten.Alanların çoğu tasarıma, yüksekliğe bakıyor. Araç hangi platformda üretilmiş, altyapısı eski mi güncel mi, teknik konularına vakıf değiller.
Alt yapı platform olayı araç alanların %95 i bilmiyor zaten.
Ama sırf yüksek diye gidip araç alanların vay haline.
Bı de dış tasarımına bakıp alan var. Golf ile Peugeot 3008 i yan yana köy 3008 demeyecek kadın yok. Neden? Daha güzel duruyor çünkü. Ayrıca yüksek![]()
Aynen hocam.Alt yapı platform olayı araç alanların %95 i bilmiyor zaten.
Ama sırf yüksek diye gidip araç alanların vay haline.
Bı de dış tasarımına bakıp alan var. Golf ile Peugeot 3008 i yan yana köy 3008 demeyecek kadın yok. Neden? Daha güzel duruyor çünkü. Ayrıca yüksek![]()
Aynı şekilde düşünmüyorum PSA grubu kaliteli görünen kalitesiz malzemesiyle meşhur. 3008 özelinde bu nasıl bilmiyorum ama 1.2 motor tek başına yeterli bı eksi benceHocam bence yanlış bir örnek seçmiş olabilirsiniz. Golf ve 3008 kıyaslamasında bence 3008 ağır basar. 3008 Peugeot markasının bir nevi amiral gemisi ve diğer Peugeot lar ile karşılaştırmamak lazım.