Bunu yazdıktan sonra ki gün geri vites için ampul aldım, şu mercekli ledli olanlardan, dirençsizdi. Hoş oldu, bir iki gün kullandım. Sonrasında sol geri vites lambasını kontrol edin diye uyarı vermeye başladı. Dirençli yoktu 2 yere sordum. Bende geri verdim başka bişry aldım yerine. Sivastan dirençlisini alacağım gidince. Bakalım onda da hata verecek mi?@erkan163 Geri vitese taktığınız arıza ışığı yakmaz değerli Hocam.
Estağfurullah Hocam ne kusuru.@fcsrndirençli olup olmadığını nasıl anlarız hocam benimkilerde dirençsizmidir acaba biraz yabancıyım konuya kusura bakmayın
Güzel olmuş eline sağlık.
Bende torpidoyu hallettim, daha önce de bagajı@ardafeto ile halletmiştik saolsun, artık arabamda ic kısımda led oldu hepsi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam satıcı ile anlastım indirim yaptı ama fiyat aynı yazıyor nasıl olacak nasıl satın alınıyor@Orhan Hoca Ampüller dün geldi akşam hemen taktım. Aslında bunları torpido için almıştım. Baktım ışık çok güzel orijinal aydınlatmalar gelene kadar plakaya taktım. Soldaki Aliexpressden aldığım sağdaki Hepsiburada.com dan aldığım. Kesinlikle tavsiye ederim ışığın gücü beyazlığı çok iyi.
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-High-Power-Canbus-T10-W5W-COB-Led-Bulb-Lamp-Light-for-SUZUKI-Grand-Vitara-Swift/32294195883.html
Satıcıya mesaj atarsanız 1$ civarı indirim yapıyor.