Spor yay sonrasi engebeli yerlerden gecerken gicirdama.


FatihNO

Üye
Katılım
9 Ara 2016
Mesajlar
35
Tepkime puanı
3
İsim
Fatih
Merhaba. 
aracim 2014 gti. Birkac yil oldu VW Racingline yay taktirdim. 
taktirdigimda cok fark etmedi gibi oldu. Zamanla daha da alcaldi. Bu normal mi? 
yay la bir ilgisi var mi bilmiyorum sunrof cercevesi catladi. Garantiden degisti ama 1 sene sonra tekrar oldu. Bu sefer su da geldi tavandan. Cerceve ile beraber sunrof komple degisti øn cam ile birlikte. 
yay mi bu catlamaya sebep oluyor? 
garajlardan cikarken sag som teker yukseklik farki olan yerlerde caprazlama olarak, gicirti sesleri geliyor kapilardan. Ayni yerlerden gecerken catir cutur sesler geliyordu tavandan.

sukur yeni bir catlama olmadi ama

cekiniyorum bu sira yine olucak diye. Bu sira ustten degil ama kapilardan cok gicirdama oluyor engebeli yerlerde. Bu normal mi? Normal ise sesi yok etmek icin ne yapmali? Kapi arasi siyah kaucuk mu ne deniyor turkce de bilemedim yumusak plastiklere bakim mi yapilmali?

 
@FatihNO Merhaba hocam geçmiş olsun.

Ben de bir kaç ay önce yay taktım ve dediğiniz gibi ben de sunrooftan gıcırdama sesleri duyuyorum ama şükür bir çatlama oluşmadı.

Başka yaşayan birileri varsa ve çözümü varsa bende sevinirim :)  

 
Upvote 0
Dikkat edin hocam. Eger olursa ve garanti yoksa cok masrafli birsey. Benim sunrof komple degisti. Ben yay yuzunden oldu diye dusundum ama servise fikrimi soylemedim. 
 

ayrica araci almadan once golf 7 lerde yay olsun olmasin sunrof sorunu oldugunu okumustum. Belki servis o yuzden yay var diye suclamadi ve garantiden yapti.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
@FatihNO Uyarınız için teşekkürler hocam dikkate alacağım fakat yay taktıran bir çok kişi var ve herkesin böyle bir problem yaşadığını sanmıyorum, bence bir çözümü vardır umarım birileri bizi aydınlatır.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt