Cam çatlağı yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkanta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkanta

Üye
İsim
Erkan
Merhabalar bugün aracıma yolda giderken taş sıçradı ve camı çatlattı. Aracımın kaskosu var ve 16sinda bitiyor ama yenileyeceğim.

Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Sizce camı ücretsiz kaskodan değiştirmeli miyim? Yoksa tamir yoluna mı gitmeliyim? Nette biraz baktım carglass adlı firma bu tür catlak onarımı yapıyor. Autoking e mini onarım için götürdüm bana onların yapamayacağını söylediler ve aynı firmayı tavsiye etti görevli arkadaş.

Aklıma takılan soru tremere işliyormuş sanırım butarz kasko kapsamındaki değişimler herkes gibi ben de tremere girsin istemiyorum.

(Çatlak 1 lira boyutunda yildiz biçiminde, tam gözümün önünde)

Bugün yetkili servise verdim aracı. Değiştiriyoruz camı. Yorum yazan yol gösteren herkese teşekkür ederim. İnşallah kayıpsız atlatırız süreci. 

Upvote 0
Selamlar,

Araç yaklaşık 3 hafta yattıktan sonra dün 500 kilometrelik yol yapıp akşam aracı park ettim ve hiçbir şey yoktu.
Sabah bir kalktım cam aşağıdaki gibi çatlak :)

Bu cam bu şekilde nasıl çatlamış olabilir? Çift cam ve sadece dış tarafta tırnak takılmayan bir çatlaktan söz ediyoruz. Darbe izi göremedim ve taş çarptığını da hatırlamıyorum...

Tamir edilebilir mi emin değilim fakat yetkili servis komple yeni cama 26.900 TL + işçilik fiyat verdi.

WhatsApp Image 2026-04-07 at 08.10.42.jpeg

Upvote 0
Selamlar,

Araç yaklaşık 3 hafta yattıktan sonra dün 500 kilometrelik yol yapıp akşam aracı park ettim ve hiçbir şey yoktu.
Sabah bir kalktım cam aşağıdaki gibi çatlak :)

Bu cam bu şekilde nasıl çatlamış olabilir? Çift cam ve sadece dış tarafta tırnak takılmayan bir çatlaktan söz ediyoruz. Darbe izi göremedim ve taş çarptığını da hatırlamıyorum...

Tamir edilebilir mi emin değilim fakat yetkili servis komple yeni cama 26.900 TL + işçilik fiyat verdi.

WhatsApp Image 2026-04-07 at 08.10.42.jpeg

Geçmiş olsun bayağı pahalıymış kaskon yokmu ücretsiz değişmiyormu…

• Üzgün
Tepkiler: SCC
Upvote 0

Geri