Silecek önerileriniz?

@metinkar abi, yağmurlu bir sürüşünüzde sizde ki Swf sonucunuzu bekliyorum. 🤗

Aracımda 2-3 aydır SWF kullanıyorum. İz yapmıyor ama bazen çok çok hafif bir gıcırtı ve cama baskı sesi duyuyorum. Onun haricinde bence fabrika çıkışlı ürüne yakın bir kalitesi var.

Yağmurun yağdığı senaryo da galiba düşük hız ve park halinde dairesel çizgi olmayıp yüksek hızda dairesel çizgi olması hava akımı kaynaklı bir durum, araştırmalarım sonucu normal bir durum gibi. Farklı görüş olgular varsa tartışılır :)

Bugün SWF silecekleri yağmurda tekrardan test ettim bir sıkıntı olmadı. Ses iz performans sorunu yoktu.

Galiba belli hız sonrası yağmurlu havalarda silecek izi çizgisi hava rüzgar olayı kaynaklı.

Bugün SWF silecekleri yağmurda tekrardan test ettim bir sıkıntı olmadı. Ses iz performans sorunu yoktu.

Galiba belli hız sonrası yağmurlu havalarda silecek izi çizgisi hava rüzgar olayı kaynaklı.

Aynen aracı olanlar gerçekten bir kez SWF sileceği alıp kullanmalı hiç pişman olmayacaklar…

Servisten 3 4 ay önce eco ön silecek almıştım.

Silecekte ses ve atlamaya en büyük etken bence cam suyu. Cam suyu bol kullandığım dönemde ses yapıyor, yağmurlu havalarda biraz daha azalıyor.

Arkadaşlar Skodalarda kullanılan silecek suyu haznesi kapağı Türkiye de yetkili servislerde ne kadar bilen var mı?

1784122372864.png

Arkadaşlar Skodalarda kullanılan silecek suyu haznesi kapağı Türkiye de yetkili servislerde ne kadar bilen var mı?

1784122372864.png

Dun benim kizin aracina camsil koyarken elimde kaldi kirildi

Bakima goturuyordum bakimda yenisi takildi yetkili servis degil o yuzden kalem kalem fiyatları bilmiyorum

Yan sanayi takildi ama kaliteli gibi duruyor

Bugun benim aracida kontrol ettim benimkide gitmek uzere

Ekli dosyalar

• IMG_6728.jpeg
    IMG_6728.jpeg
    300.6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6652.jpeg
    IMG_6652.jpeg
    249.2 KB · Görüntüleme: 11

Bakima goturuyordum bakimda yenisi takildi yetkili servis degil o yuzden kalem kalem fiyatları bilmiyorum

Bende de hali hazırda bu var ancak böyle bir şeye girişsem mi dedim 😁

Benim araçta bunun daha versiyonu var kapak terse atıp doldurma kolaylığı sağlamayanlardan,

Yani diğer elimizle kapağın açık kalması için destek olmazsan cam suyunu dolduramazsın hatta kapatmak istediğinde sizin araçtaki gibi serçe parmağınla bile bastırdan kapanan türden değil, kapatırken sağlam oturtmak gerekiyor yoğurt kabı gibi her bir köşesinden.bastırmak gerekiyor ama bırak kopmayı en ufak aşınma bile yok,

Yan sanayi almaya gerek yoktu çünkü serviste orjinali oldukça ucuz belki yan sanayisi ile aynı fiyat bile olabilir.

En son nesil olanlar (genelde ilk başlarda skoda’larda) görmeye başlamıştık, bunu yapısı farklı olduğu için (yüksek olduğu) için önce test etmek iyi olur, kaput kapandığında baskı yapabilir.

1784122372864.png
2 3 yıldır bundan kullanıyorum

Sık uzun yol yapıp sık cam suyu koyan biri olarak orijinal kapak illallah ettirmişti. Bu kapak şahane diyebilirim. Silikon olduğu için kolaylıkla açılıyor ve geniş su yükleme ağzı sunuyor.

Değiştirmesi zor olmadığı için aracı değiştirirken söküp yeni aracıma aktarıyorum açıkçası. Bizim gibi detay düşünmeyen adamların zerre önem vereceği bir malzeme değil çünkü

Geri