A3 sedan 1.5 dynamic


Katılım
3 Şub 2020
Mesajlar
160
Tepkime puanı
57
Konum
Ankara
İsim
Ömer
Arkadaşlar merhabalar. A3 sedan 1.5 150hp dynamic hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.  Led farlar ile güzel gözüktüğünü düşünsem de jantları ve koltukları ile bir o kadar kendinden soğutuyor beni açıkcası.  Siz ne dersiniz? 

 
Hocam kullanım amacına göre değişir bence. Örneğin sedan olsun, bagajı ve arkası geniş olsun diye alma düşünceniz varsa tercih edilmez bence. Eğer böyle bir düşünceniz yoksa alınabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 2020 model itibariyle Dynamic pakette led far ve stoplar standart olarak gelmeye başladı. İmkan varsa Sport veya Design Line paket daha mutlu edecektir. Sıfır veya 2.el vb. düşüncelerinizi de paylaşırsanız öneriler sunulabilir.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 39078

@AhmetCakmakmakyajsız kasasının ambition paketi vardı bende önceden. Arka kullanım alanı baya bir dar biliyorum.  Ama kasası hoşuma gidiyor gerçekten, ve farlarını çok seviyorum. Yeni kasası efsanee olmuş ama artık hayal onlar benim için, çok pahalı. Buna bir sportlıne jant olsa dış görünüş güzel bence.  =))  maksat muhabbet bakalım 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Omer___Sahin hpcam selamlar. Bende de 2016 model makyajlı kasa a3 1.6 tdi dynanic paket var. İlk fırsatta yıldızlı jantlardan kurtulmak niyetindeyim. Özellikle 2020 model sport line jantlara aşırı beğeniyorum. Koltuklara gelince eve dynamic koltuklarının görünümü vasat ama insan zamanla alışıyor. Benim gözüme batan üçüncü nokta ise dynemic paketlerdeki nikelajsız difüzör ve egzoz ucu. 

Normalde bir önceki aracımda (golf) orjinal olmak koşuluyla bikaç değişiklik yapmıştım güzel görünmesi için. Ancak satarken tek farkı tercih sebebi olması (fiyata kesinlikle yansımıyor) sebebiyle çokta para dökmek istemiyorum açıkcası. 

 
@Omer___Sahin sport line jant takmak konsiyonu düzgün bir şastikle min. 5k dan başlıyor. 

 
Haklısın ama bence temiz ve orjinal bir jant bulunsam değerlendirmelisin.   Difüzör ve egsoz ucu dışında bir fark kaloyor mu peki jant dışında? Tabiki spor süspansiyon var bir de 🤦🏾‍♂️

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Omer___Sahin aslında 17inc jantı taktıktan sonra spor süspansiyon işi tercihe göre değişir tabi. Ama dış görsel olarak başka bir fark kalmıyor. 

Yeni nesil 1.5 150hp’lik motorlara yakıt ve performans olarak iyi yorumlar var. Ancak gel gelelim sıfır veya ikinci el fiyatları oldukça yüksek. 

 
Benim araç 1.0 tsi yakıtı oldukça iyi. Ama insan kaşınıyor demekki :)

 

Geri
Üst Alt