Orijinal 7.5 Highline Stop

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Golfmk7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

[mention=11839]HONEY[/mention] hocam teşekkürler. Çalıntı vs değil o iş biraz karisik. Sinir halinde yapılmış bı olay. Malı geri alıyor arkadaşımız o konuda problem yok ama. Bugün gerçekten rezil oldum. Taiwan stop almadık diye yerden yere vurulduk. Elimizde orjinal stop varken .
Şuan önemli olan bu stoplari takip takamayacagimiz
Avek servisten 4 adet yeni soket alındı dışlar için ama bagaj tarafı sıkıntılı
Gecmis olsun

İade almasina sevindim

Ben iade etmiyorum hocam işte :) . Taktirmak istiyorum. Ama bahsettiğim ufak problemi çözmek gerekli@HONEY @HONEY hocam teşekkürler. Çalıntı vs değil o iş biraz karisik. Sinir halinde yapılmış bı olay. Malı geri alıyor arkadaşımız o konuda problem yok ama. Bugün gerçekten rezil oldum. Taiwan stop almadık diye yerden yere vurulduk. Elimizde orjinal stop varken .

Şuan önemli olan bu stoplari takip takamayacagimiz

Avek servisı dışlar için ama bagaj tarafı sıkıntılı

Ben iade etmiyorum hocam işte  :) Taktirmak istiyorum. Ama bahsettiğim ufak problemi çözmek gerekl8

Ben iade etmiyorum hocam işte :) Taktirmak istiyorum. Ama bahsettiğim ufak problemi çözmek gerekl8
Hocam konuyu hortlattim ama merak ta ettim taktırabildiniz mi ? Ben de golf 7 comfortline aracim için higline stop buldum ama uymuyor sanırım ya da uğraşmak gerekiyor

Hocam konuyu hortlattim ama merak ta ettim taktırabildiniz mi ? Ben de golf 7 comfortline aracim için higline stop buldum ama uymuyor sanırım ya da uğraşmak gerekiyor
Gerekli kablolama ve kodlama yapıp çalıştırdığım çok araç oldu .Ama soketi montajı kodlamsı 5000 gibi tutar bilginiz olsun.Şu an 2017 comfort aracıma yapımı aşamasındaykm

Geri