Arkadaşlar merhaba herkese, forumda tam cevabını bulamadım sizin fikirlerinize ihtiyacım var 1.2 tsi 24500 km. dsg aracımı 4. yıl bakımı için yetkili servise götürücem servis 4 yaş bakımında bujilerinde değişmesi gerektiğini ve 1600 tl civarı ücreti olduğunu eğer istemezsem 1100 tl olduğunu söyledi merak ettiğim bu kilometredeki aracın bujilerinin değişmesi gerekirmi? şayet bazı arastırmalarımda benzinli araclar için 60.000 km lerde  buji değiştiği yazıyordu. tşk ederim. 

Bu tür hassas parçaların gerektiğinde/fırsat doğması halinde zamanından önce değişmesi beni memnun eder. Randevu sırasında yaklaşık 1200 TL civarı fiyat almıştım ama kiralık araçla birlikte servisten 2100 TL ye çıktım. Buna kızdım sadece.
  Bu tür hassas parçaların gerektiğinde/fırsat doğması halinde zamanından önce değişmesi beni memnun eder. Randevu sırasında yaklaşık 1200 TL civarı fiyat almıştım ama kiralık araçla birlikte servisten 2100 TL ye çıktım. Buna kızdım sadece. 

Bunun dışında bakım yapalım mı falan dediler temizlik ozon vs. hiç dinlemedim bile istemediğimi söyledim. Buji candır değişsin
  Bunun dışında bakım yapalım mı falan dediler temizlik ozon vs. hiç dinlemedim bile istemediğimi söyledim. Buji candır değişsin