Hocam bu makinanın farları çok hoşuma gidiyor. Geçen dikizden baktım bunun bordosundan arkamda. Yol vermek istemedim o görüntüden sonra 8DGeçenlerde SAW’da karşıma çıkan güzellik. Benimle de fotosu var da onu atmaya hazır değilim. 8D @Nfk
![]()
Hocam bu makinanın farları çok hoşuma gidiyor. Geçen dikizden baktım bunun bordosundan arkamda. Yol vermek istemedim o görüntüden sonra 8DGeçenlerde SAW’da karşıma çıkan güzellik. Benimle de fotosu var da onu atmaya hazır değilim. 8D @Nfk
![]()
Hocam çıkma felan denk gelirse sakın kaçırma. Arabanın kaderini değiştirir cidden8D 8D
Bunların farları mükemmel hocam. Yeni Tiguan ve Arteon’daki yeni nesil LED’ler çok beğeniliyor. Passat’takilere göre falan bayağı iyi. Görünüşüne söylenebilecek bir şey yok.'
Keşke bizde de olsa. &: Çıkma farlara ara ara bakmıyor değilim. 8D
Tiguan’larda resmen farklı araba gibi duruyor LED’li olanlar.Hocam çıkma felan denk gelirse sakın kaçırma. Arabanın kaderini değiştirir cidden'
İftara son anda yetişmeye çalışınca böyle oluyor hocam. 8D@yer_ucagi_34 hocam bomboş metro en az bi merso kadar kıymetli bence 8D
Ben de şehir içi taşıtımın fotosunı atayımHocam o kadar araba fotoğrafı atıyorum, İstanbul’da kullandığım arabanın fotoğrafını hiç atmadım. Onu da atayım ayıp olmasın.[mention=2834]Nfk[/mention] [mention=4839]arimayacik[/mention] [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention]![]()
Ayıptır söylemesi İstanbul’daki aracım M4 hocalarım.![]()
/monthly_2018_05/24AE0054-2E9A-4124-81D9-C4FBFE100A44.thumb.jpeg.06f3c6a9cbd69cb4f65229bbdbfba679.jpeg
Ömer kardeşim metroyu kapatmış helal olsun yakışır [emoji41][mention=2368]yer_ucagi_34[/mention] hocam bomboş metro en az bi merso kadar kıymetli bence![]()
Ahahahahah, kahkaha attım. 8DÖmer kardeşim metroyu kapatmış helal olsun yakışır![]()
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Ooo Bisiklet konusu açıldı madem ben de benim Çakarlı Sirenli Specialized’ı atayım. &: @Nfk hocam bilir. Emniyet şeridi fatihi. 8D