Başınız sağ olsun hocam[mention=4612]Savatage[/mention] [mention=16324]frknyldrm[/mention] [mention=17078]tiesay[/mention] İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü [emoji20]
Çok üzüldüm
Mekani cennet olsun
Başınız sağ olsun hocam[mention=4612]Savatage[/mention] [mention=16324]frknyldrm[/mention] [mention=17078]tiesay[/mention] İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü [emoji20]
offf.... allah rahmet eylessin@Savatage @frknyldrm @tiesay İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü![]()
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.@Savatage @frknyldrm @tiesay İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü![]()
Başınız sağolsun Hocam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.@Savatage @frknyldrm @tiesay İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü![]()
Başınız sağolsun hocam. Bizde geçen hafta bir yakınımızı kaybettik. 66 yaşında idi.[mention=4612]Savatage[/mention] [mention=16324]frknyldrm[/mention] [mention=17078]tiesay[/mention] İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü [emoji20]
Başınız sağ olsun hocamBaşınız sağolsun hocam. Bizde geçen hafta bir yakınımızı kaybettik. 66 yaşında idi.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SagolunBaşınız sağ olsun hocam
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.@Savatage @frknyldrm @tiesay İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ancak babaannem virüse yenik düştü![]()
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.Başınız sağolsun hocam. Bizde geçen hafta bir yakınımızı kaybettik. 66 yaşında idi.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok geçmiş olsun., acil şifalar diliyorum..Ben de bugün itibariyle 14 gün filyasyon ekibi tarafından ev karantinasına alındım
Ofisten 2 kişi aynı anda pozitif çıktı, ofis komple karantina..