@yusufacs
@Kysr038
Geçmiş olsun.
Evde karantina ???
Öğrenci Yurtları boş değil mi ? Oraları niye kullanmıyorlar artık Yoksa hastaneler dolumu?
Uzaktan eğitlm
Uzaktan sağlık
uzAktan adalet
Teşekkür ederim Hocam.
Hastanede hizmet o kadar kötü ve saçma ki, yurda falan koysalar aç bırakırlar.
Babam pandemide yatıyor suyu küçük paketlerde çok çok az veriyorlarmış. Neden az deyince "bize bu kadar geliyor yakınlarınıza söyleyin getirsinler" denilmiş.
3 güne bir 20 lt su alıp götürüyorum. Annem de refekatçi kalıyor yanında su dayanmıyor malesef.
Suyu götürüp teslim ettiğim yer de covid testinin yapıldığı yer. Sağlıklı insan da covid olur çıkar...
Kimlere yapıyorlar acaba bu 95 bin testi??? Aynı kişilere mi yapıyorlar die insan dönüyor...
%40 doğruluğu olan testleri...
Belirtilerin olması gerek, şüphe ile yada covidli ile temas oldum teste geldim derseniz yapmıyorlar.
Test için Ateş , öksürük , boğaz ağrısı , kas ağrısı , eklem ağrısı, halsizlik, ishal vb şikayetler olması gerekiyor.
Daha önceki testte covid çıkmışsa aradan 14 gün geçince tekrar test isteniyor.
Yani testin büyük kısmı evet negatif çıkıyor, ama azımsanmayacak kısmı da pozitif.
Yarım saat doktorun kapısında beklerken gözle gördüğüm 5 kişi covidli çıktı evde 14 gün istirahata yönlendirildiler.
Teşekkür ederim.
Benim 2 sonuç da temiz çıktı bu arada.
Boğaz ve Burundan alınan sürüntü testini bekleyeceğim sadece. Bir Sürpriz çıkmazsa tabi