Highline ön panjur, 7,5 rline arka tamponda oldu mu Mission completed..(Jantta lazım tabi

Highline ön panjur, 7,5 rline arka tamponda oldu mu Mission completed..(Jantta lazım tabi
Ben de bu far stop olayında orjinale sadık mı kalınmalı yoksa yapmışken ön arka tampon vs de yapılmalı mı gel gitler içindeyim : ) eğer araç komple body kit süspansiyon vs yapılmayacaksa tamponlar eğreti durur mu durmaz mı emin olamıyorum. Ya da sadece ön j far + panjur bir de sadece arkada kayar led stop? : )Highline ön panjur, 7,5 rline arka tamponda oldu mu Mission completed..(Jantta lazım tabi [emoji3] )
Tekine o fiyati vermislerdir diycemde bence yine azHocam Ben 2016 comfortline aracıma yetkili serviste taktıracaktım 2200 bir fiyatı vardı 3-4 ay önce.Orjinal arıyorsanız yetkili serviside düşünün fiyat alın derim.
Ben kendi aracıma replika ön 7.5j arka 7.5 highline taktırdım yeni.Gayet memnunum
Hocam benim aracim da sizin renkten. Bu kasa icin olan led ile kayar led arasinda gidip geliyorum. Bu rengin yeni kasada devami olmadığından kayar led sırıtır mi bilemiyorum. Rica etsem birkaç poz daha stoplardan atabilir misiniz?
Hocam mesaj olarak numaranızı atın.whatsapptan atayım.Hocam benim aracim da sizin renkten. Bu kasa icin olan led ile kayar led arasinda gidip geliyorum. Bu rengin yeni kasada devami olmadığından kayar led sırıtır mi bilemiyorum. Rica etsem birkaç poz daha stoplardan atabilir misiniz?