Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başınız sağolsun hocam. Evin bireyinden farksız, eve neşe katan çok sevimli canlılar. Benim de evde 2 kedim var birisi 6, diğeri 2 yaşında. Sanki hep birlikte olacakmış gibi alışıyor insan. Umarım yeni bir evlat daha edinip yine güzel anılar biriktirirsiniz.
Geçen yaz 2 yaşındaki kedimin annesi daha 3 yaşındayken ölmüştü. Scottish olduğu için çok hassas bir bağışıklık sistemi vardı. Şimdiyse bize emanet 2 yaşındaki oğluna baktıkça eski anılarımızı yad ediyoruz.
Hayvan sever olarak inanın cok üzüldüm. Ufaklıktan büyütüp, büyüdüğünü görerek ona bağlanmak mükemmel bir duygu. Benimde şuanda papağanım var. Bu zamana kadar da bir çok hayvanı besledim yavru aldım büyüttüm. Başınız sağolsun
Aşağıdaki videoda köpeğini kaybeden bir adam, yolda sahibi olmayan köpeği fark eden bir kadın ve ikinci bir kişinin durumu hemen çözmesiyle köpek ile sahibini buluşturması beni duygulandıran bir insanlık örneğidir.
2019 sonu 14 yaşındaki American cooker ( @emrahtoy hocamızın aynısı gibi ama kısa burun, kaderi benzemesin) köpeğimiz kaybettik, üç ay sonra da 15 yaşındaki kedimizi kaybettik.
Aileden göçünce yeri doldurulamıyor, doldurmaya da korkuyoruz..