Çok teşekkürlerBaştan sona okudum, çok talihsizlik olmuş. Çok geçmiş olsun Alp hocam
Çok teşekkürlerBaştan sona okudum, çok talihsizlik olmuş. Çok geçmiş olsun Alp hocam
Bunu neden bana söylüyorsun, arkadaşın aracının kaç yaşında olduğunu bilmek zorunda değilim dostumZubizu'dan faydalanmak için araç 3 yaşında olmalı.
@Alpyaman zubizu dan indirim yaptırın
Zubizu'dan faydalanmak için araç 3 yaşında olmalı.
Sana söylemedim.Bunu neden bana söylüyorsun, arkadaşın aracının kaç yaşında olduğunu bilmek zorunda değilim dostum
Kusura bakma, yanlış anlamışım diyeceğinize, yaptığınız şeye bakın.
Parayı ödemeden arabadan sökmüyorlar. Gerçi uymazsa geri alırım dedi. Ama uymazsa geçecek zamana bayram öncesi risk alamazdım yoksa bayram sonrasına kalacaktı.@Alpyaman resim falan atmadılrmı 7000iyi para
Teşekkürler hocam. Hem sigortacının yanlışı hemde benim akıl tutulması mı dersiniz bahtımın şansımın kitlenmesi mi dersiniz ne dersiniz yeridir. Sigortacı kadar benim de düşüncesizliğimHocam çok geçmiş olsun.. Sigortacının zeyil önermemesi gerçekten akıl alır bir durum değil. Biraz pahalıya da gelse en azından sorun çözülmüş..
Bu adam her yerde aynı dostum. Kendisi ğstün bilgiye sahip, karşıdakiler cahil muamelesi yapıyor. Söyleyecek çok şeyim var ama malum birlik beraberlik ve huzur için ... takılma yok sayKusura bakma, yanlış anlamışım diyeceğinize, yaptığınız şeye bakın.
Hoş değil.