- İsim
- Ahmet Çakmak
- Araç
- Q2 1.0 TFSI
Böyle mallar olduktan sonra ne yapsanız boş, yanından geçerken kornaya basarım bakıyorsa el ile sislerin açık olduğunu anlatmaya çalışırım, kapatmıyorsa anneciğindn başlayarak tüm sülalesine sevgilerimi sunarım. olay bu. bilerek saygısızca süren sürücülere karşı yapılabilecek başka bir şey yok maalesef.
e öyle kişilerin tüm sülalesini yakınen anmak gerekiyor.Geçen yolda gidiyorum sakin sakin arkama focus geldi eski kasa sedan. Halojen farında led mi xenon mu çözemedim artık kör etti beni. Arka camda film var üstüne kararan dikiz aynası ama nafile. Sinirlenip arkasına geçtim uzunları açtım 1. Seçenek . Kendisi yavaşlayıp arkama geçip uzun attı yanıma geldi camı açtım bir abimiz “ sea abi farın çok göz alıyor biliyor musun o yüzden uyardım seni “dedim. Cevabı : ne var yani napalım yapcak bir şey yok. Atarlandı kendisi sonra sapak geldi yoluma gittim. Sanki kendi farları yanmıyor… benim uzunlarıma rahatsız oluyor. Kendi arabası arkasında başka bir araca binse rahatsızlığını görür
Kangırtarak hemde.Alayinin ………
Bunun cezası var da uygulayan yok. Sorun böylelerinde değil cezayı yazmayan sistemde...
Bu kullanıcıya mevcut cezayı yazsan, ceza umrunda olmaz yine böyle sürüş yapar.Bunun cezası var da uygulayan yok. Sorun böylelerinde değil cezayı yazmayan sistemde...