Atlantik Mavi Boya Kodu


Ilhann

Üye
Katılım
21 Ara 2019
Mesajlar
59
Tepkime puanı
26
İsim
İlhan YILDIZ
Selamlar golf 7.5 atlantik mavi boya kodunu aracın üzerinden bakmaya çalıştım ama kitapçığı doldurmamışlar ve tek kalan yerde stepnenin içi oradada yalıtım süngeri olduğu için sökmeden önce gruba yazayım dedim Atlantik mavi metalik boya kodunu bilen arkadaşlar varmıdır birde rötuş boyası istanbulda bildiğiniz aldığınız bir yer varmı rengi doğru tutturan 

saygılarımla.

 
@Ilhann  boya kodu için Google'da "atlantik mavi golf boya kodu" şeklinde aratınca LC.. şeklinde boya koduna ulaşabilirsiniz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ilhann Benim proforma fatura görüntüm hocam, H7H7 koduyla arayınca google da çıkıyor rötuş boya.

Screenshot_20200713_132147.jpg

 
@tiesay  h7h7 atlantik metalik mavi diye geçiyor. Lc5h atlantik mavi diye geçiyor. 

Muhtemelen h7h7 dir. 

 
@ogzogz Selam hocam Şimdi Sizin dediğiniz gibi yazıp sipariş verdim siparişten sonra faturada yazıldı ve maile gönderildi ve 1999-2004 golf boyası çıktı :)  şimdi siparişi iptal ediyorum 

@tiesay hocamın dediği H7H7 diye arattığımızda doğru boya kodunu buluyoruz

LC5B doğru olan kod 2019 için 

direkt yazdığımızda gelen kod LC5H postu sonradan bakan arkadaşlar için açıklıyorum karışıklık olmasın benim gibi :D

 
@Ilhann aslında elinizdeki faturalarda, şoför kapısını açınca orta direkte, serviste işlem yaptırmışsanız iş emrinde boya kodu vardır. 

Doğru olanı oralardan bulabilirdiniz. Neyse ki kısa sürede bulup duzetmişsiniz.

 
@ogzogz aracı alalı 6 ay oldu ama malesef kapı içinde yazmıyor kullanım kılavuzunu da araç bilgileri bölümünü tabiki satış sıarsında etiket ile doldurmamışlar bizde aracı alıken oraya dikket etmedik açıkcası.

Servise de henüz gitmedi araç o yüzden hiç kaydı da yok stepnenin altındaki halıyı sökmek te hayli uğraş verici geldi açıkcası o yüzden buradan araştırayım dedim :)

 
PROFESSIONAL INDUSTRY STANDARD COLOR MATCH - PaintScratch custom makes this touch up paint Bottle with Built in Brush so it's compatible with the Volkswagen dealership's industry standard specifications and color code to color match Atlantic Blue Metallic (Color Code: LC5B/H7) for the Volkswagen Golf 2018.

 

Geri
Üst Alt