@krypkts hoşgeldiniz aramıza. Golfüm henüz yok. 2 buçuk yıldır passatımız var. 2013 1.4 tsi 160hp dsg. şu an 38960 km de. Maşallah gram sorun çıkarmadı. 40 bin diyebilirz. Ama çok dikkatli kullandım bu zaman zarfında. ışıklarda durkalk trafikte N ye getiririm. start stopu kullanmam. park ederken aldığım günden beridir önce frene basarım sonra N ye getiririm sonra el freni çekerim. sonra ayağımı frenden çektikten sonra P konumuna getiririm. Ve asla yürür haldeyken N konumuna getirmem. Spor modda da kullandığım oldu baya. Bence DSG artık çok iyi ve dayanıklılığı arttı. Kullanma kurallarına dikkat ettikten sonra pek sorun olacağını sanmıyorum. Ha bir de ileri geri yaparak park durumlarında falan araç durmadan R ve D arasında hızlı geçişler yapılmaması gerekir bence. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hoşbuldum hocam, kıymetli deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. Çok güzel kullanmışsınız belli ki bu kilometrelere kadar sorunsuz gelmişsiniz

Sıkışık trafikte N konumuna alırım genelde demişsiniz yorucu olmuyor mu o şekilde. Araçta AutoHold açıkken frene tam basıldığında araç D konumunda olsa da boşa atmıyor mu ? Okuduklarimdan bu sekilde hatırlıyorum yanlış olabilir hatırladığım. Yanlış mı biliyorum acaba ?