Öncelikle baştan söyliyim asla wd40 veya silikon spey kullanmayınız/kullanılmamalıdır.!!
Würth biraz zor bulunuyor., würth ‘ün kendi sitesine üye olduğunuzda satın alabiliyorsunuz., veya m.hizmetleri size yakın satan yere ürünü gönderir., https://eshop.wurth.com.tr/tam-katalog/HHS-Gres/31313008060306.cyid/3131.cgid/tr/TR/TRY/@forzaGilles dediğiniz ürünü alacağım size zahmet lint atarmisinz benim baktığıklarimin hepsi hhs2000 yazıyor..
Krem gibi olanlar bir süre sonra toz-toprak çamur gibi olur, temizlemesi ayrı sıkıntı uğraştırır., su gibi olması yanıltmasın sıktıktan bir süre sonra daha katı bir hal alır, kir tutmaz, fabrikada da bu ürün kullanılıyor.,@forzaGilles hocam bu dedikleriniz saydam su gibi ben krem gibi olandan süreyim diyorum onlar kalıcı oluyor rica etsem o fabrika çıkışında üzerinde bulunan o yag'in linkini paylaşir misinz benim hiç bilgim yok![]()
mümkünse en müsait zamanda geciktirmeden temizleyin., 921 aracın alt takımında ağır iş gören parçalarda kullanılıyor., nasıl bir zararı olur denemeden kimse bilemez., deneyip tecrübe etmek isterseniz orası ayrı bir konu..@forzaGilles @forzaGilles anladım hocam çok teşekkür ederim.. Tunap 921 kullanmaz olmamin ne gibi zarari olur yani hemen temizleyip 910 kullanmalımiyim