Aynen hocam, kaynak belirttim.
Bu forumun senden öğrenecek çok şeyi var Doğan hocam açma arayı.@iamalegendEvet ülkemizde Variant arabalar sevilmiyor ama bu arabalar zaten variant değil , aslında shooting'lerin temeli coupe araçlar , shootin Brake ismi de İngilizlerin Av malzemelerini taşıdıkları arabalardan geliyor , mesela görseledeki araba Alman Trabant 2T bir arabadır ve bu versiyonu shooting Brake'dir ama normalde trabant coupe'dir.
![]()
![]()
merhaba, yorum yapmadan ikinci el fiyatlarına baktım. 50 bini geçmemiş 2 m-2,2 m civarında bulunur gibi. iyi pazarlıkla daha da iyi fiyata alınması lazım bence, 7-8 yaşında araba sıfır golf parasına mantık dışı oluyor. yani çok keyfi alınacak bir araç bence sayı olarak çok az var. motor mekanik güncel araçlarla aynı orada sorun olmaz ama kasko, kaporta yedek parça işleri ihtiyaç halinde üzer gibi. bir de tabi hepimizin en sevdiği almadan satmayı düşündüğümüzde yine soru işaretleri olur. Ama şöyle uzunyola gitmeyi severim en az 5 yıl 6 yıl binerim keyfini sürerim diyene çok da güzel olur.bugün bu araç alınır mı ?
Alınır binilir, zevkli niş bir araç. MQB Golf 7 nin sorunsuz elektronik alt yapısı ve güzel malzeme kalitesi ile VW nin gerek tasarım gerek teknoloji ile en keyifli aracıdır aslında, keşke üretime devam etseydi..bugün bu araç alınır mı ?
ikinci el de değer koruması zor gibi, o yüzden mantıklı fiyatlara alınması lazım. sonucta passat hala çok geçerli. D segment için nerdeyse rakipsiz piyasa anlamında. siyah-beyaz passata hayır diyecek yurdum insanı az. yukarıda başka arkadaşın yazdığı gibi niş bir araç, herkese hitap etmiyor piyasa anlamında.Acaba ikinci el piyasası nasıl işliyor ? Satış hızı, değer koruması vs gibi şeyler. Çok az sayıda olduğu için insan merak ediyor. Golften sonra bütçem el verse de geçsem dediğim bir araç. 1.5 Tsi business 2020 model passatla fiyatları aynı çünkü. Passata vermektense bunu alıp keyifle binmek daha mantıklı.