2020 Volkswagen Arteon makyajlandı, yeni versiyonlara kavuştu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Negatiwe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Param olsa da ben alsam.

Gerçi bu fiyata 2020 5.20 de alınır ama zevk meselesi tabi.

Screenshot_2020-06-24-14-57-58.jpg

@Negatiwe girişteki uzunca yazı motor1.com'dan alınmış gibi sanki baya düzenli ve açıklayıcı olmuş. 😁😁

bugün kiralık fiat punto ile sakaryadan ankaraya döndüm ? (manuel / dizel) 

4 tekerlek  yuvarlanıyor   A noktasından B noktasına gidiliyor . başkada bi numara yok . 

ha ne yaktı ?  ben kiralık bile olsa  fix 110 cuyum  

evet cruise  control yoktu ama sabit  110 bastım . Araçta tektim . 

3,5 ortalamayla  varışa ulaşıldı . (308 km)  

bunun dışında  FİAT PUNTO işte .... araba az yakıyor ama ,  ortada araba yok gibi .... virajlar  savrulmaya meyillli  , tırmanışlar  bağırmalı  , inişler   süzülerek değil  

golfün kıymetini bilmek lazım   Arteona göz kayanlara  imrenenlere  tecrübeyi aktarayım dedim .  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@iamalegend  :)   Evet ülkemizde Variant arabalar sevilmiyor ama bu arabalar zaten variant değil , aslında shooting'lerin temeli coupe araçlar , shootin Brake ismi de İngilizlerin Av malzemelerini taşıdıkları arabalardan geliyor , mesela görseledeki araba Alman Trabant 2T bir arabadır  ve bu versiyonu shooting Brake'dir ama normalde trabant coupe'dir.  :)

trabant.JPG
Bu forumun senden öğrenecek çok şeyi var Doğan hocam açma arayı. 

bugün bu araç alınır mı ?
merhaba, yorum yapmadan ikinci el fiyatlarına baktım. 50 bini geçmemiş 2 m-2,2 m civarında bulunur gibi. iyi pazarlıkla daha da iyi fiyata alınması lazım bence, 7-8 yaşında araba sıfır golf parasına mantık dışı oluyor. yani çok keyfi alınacak bir araç bence sayı olarak çok az var. motor mekanik güncel araçlarla aynı orada sorun olmaz ama kasko, kaporta yedek parça işleri ihtiyaç halinde üzer gibi. bir de tabi hepimizin en sevdiği almadan satmayı düşündüğümüzde yine soru işaretleri olur. Ama şöyle uzunyola gitmeyi severim en az 5 yıl 6 yıl binerim keyfini sürerim diyene çok da güzel olur.

Son düzenleme:
Acaba ikinci el piyasası nasıl işliyor ? Satış hızı, değer koruması vs gibi şeyler. Çok az sayıda olduğu için insan merak ediyor. Golften sonra bütçem el verse de geçsem dediğim bir araç. 1.5 Tsi business 2020 model passatla fiyatları aynı çünkü. Passata vermektense bunu alıp keyifle binmek daha mantıklı.

Acaba ikinci el piyasası nasıl işliyor ? Satış hızı, değer koruması vs gibi şeyler. Çok az sayıda olduğu için insan merak ediyor. Golften sonra bütçem el verse de geçsem dediğim bir araç. 1.5 Tsi business 2020 model passatla fiyatları aynı çünkü. Passata vermektense bunu alıp keyifle binmek daha mantıklı.
ikinci el de değer koruması zor gibi, o yüzden mantıklı fiyatlara alınması lazım. sonucta passat hala çok geçerli. D segment için nerdeyse rakipsiz piyasa anlamında. siyah-beyaz passata hayır diyecek yurdum insanı az. yukarıda başka arkadaşın yazdığı gibi niş bir araç, herkese hitap etmiyor piyasa anlamında.

Geri