Comfortline aracı Highline yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Clonare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Farlar direk Osram LEDriving 

LED ampullu fari aliyorsun. Halojen e plug/play oluyor

ve basic bi xenon da felan cok daha iyi.

Bende ayni yoldan gectim youtube a yaz LED far zaten bir nimet. Uzun omurlu

Laser> Led>Bi xenon > halojen

Çok düşünüp hesaplamalar sonucunda hemen hemen highline ile hemen hemen aynı fiyata geldiğini keşfettim fakat satarken nasıl olur onu merak ediyorum sonuçta sonradan doldurulma olduğu için satarken nasıl bir algı oluşur nasıl bir olay olur bilemiyorum en çok merak ettiğim olay aslında bu benim

@Zibdis satarken istediğiniz kadar para etmeyecektir. Ama genelde gördüğüm aracı eski haline döndürüp. Ekstra parçaların ayrıca satıldığı. Bu şekilde daha karlı oluyor sanırım.

Yani benim demek istediğim satarken highline parasına veya daha fazlasına satmak değil ama masrafı karşılar mı satarken bu asıl merak konusu bende

valla bundan 1 sene önce comfortline golf 7 bakıyordum bütçeme uygununu bulamayıp highline golf aldım halen biniyorum :D stopları faz1 led stop ile değiştirin önlere bixenon ile uğraşmayın çünkü kablo işçiliği var doğrudan çift u led taiwan led far alıp geçin. içeri kısımda da rcd330 takıp geçin jantları madrid veya dijon takabilirsiniz yine bu dediklerim 30-40 bini bulur tahminen daha da ucuza halledebilirsiniz

bana kalırsa sadece rcd330 takın geçin aslı astarını geçiyor. bu dediklerim sadece basit eklentiler aracınızın düz comfortline olduğunu varsayarak yağmur sensörü, far sensörü, hız sabitleme, park sensörü, katlanır ayna gibi maliyeti 2 hatta 3 katına çıkarıcak donanımları saymıyorum bile

valla bundan 1 sene önce comfortline golf 7 bakıyordum bütçeme uygununu bulamayıp highline golf aldım halen biniyorum :D stopları faz1 led stop ile değiştirin önlere bixenon ile uğraşmayın çünkü kablo işçiliği var doğrudan çift u led taiwan led far alıp geçin. içeri kısımda da rcd330 takıp geçin jantları madrid veya dijon takabilirsiniz yine bu dediklerim 30-40 bini bulur tahminen daha da ucuza halledebilirsiniz

bana kalırsa sadece rcd330 takın geçin aslı astarını geçiyor. bu dediklerim sadece basit eklentiler aracınızın düz comfortline olduğunu varsayarak yağmur sensörü, far sensörü, hız sabitleme, park sensörü, katlanır ayna gibi maliyeti 2 hatta 3 katına çıkarıcak donanımları saymıyorum bile
Hocam 1 sene önce Confortline golf7 bakiyormussun bütçene uygun bulamayip higline almışsın dogrumu Confortline bütçene uygun değilse nasıl higline aldın ben bunu anlamadim çünkü higline donanımlı araç Confortline den fiyat olarak bayağı yüksektir

Hocam 1 sene önce Confortline golf7 bakiyormussun bütçene uygun bulamayip higline almışsın dogrumu Confortline bütçene uygun değilse nasıl higline aldın ben bunu anlamadim çünkü higline donanımlı araç Confortline den fiyat olarak bayağı yüksektir
Valla hocam zamanında ikinci ele param yetmeyip sıfır almışlığım bile var. Türkiye şartları sizi hiçbir zaman şaşırtmasın çünkü her an her şey olabiliyor :)

hocam benim aldığım dönemde öyle saçma bi durum vardı :D :D neredeyse aynıydı fiyatlar. km,boya aşağı yukarı aynıydı

1.2 tsi lar düşük km comfortline olarak alabiliyordum ama senede 25-30 bin km yol yaptığım için dizel tercih ettim

Geri