2012 Audi A3 8P CH/LH Çalışmıyor


@mutlubey17 Android multimedya aldığımda üzerinde var kol ile ayarlara girdiğimde CH/LH geliyor. süresi felanda ayarlanıyor ama çalışmıyor.

 

Az önce @tgun89 hocamın bahsettiği gibi zifiri karanlıkta denedim geldim çalışmadı.

 
Hocam bu bi ara benimde golfte başıma geldi, yanmıyordu, Şunu yapınca düzeldi bu ayarı açık olsada siz yine kapatıp tekrar aktif edin. Üzerini çizdiğim kısmı yapmayı deneyin. 

20200620_003630.jpg

 
Kablom yok hocam ancak yarın birini bulmam lazım kablosu olan

 
@MinimaLiTeRecep hocamın dediğini yaptıktan sonra bir de multimedyaya reset atabilirsiniz. Bizim araçlarda Power tuşuna uzunca basılı tutunca reset atoyor. Sizde de benzer olabilir. Daha sonra fabrika ayarlarını da sıfırlayıp tekrar CH/lh ayarlarını yapın. Bir de bunu deneyin

 
@tgun89 Malum yasak var şuanda çıkamıyorum zaten multimediayi komple söküp öyle deneyeyim diyorum iş yapar mı acaba?

 
@MinimaLiTe Bence sökmenize gerek yok. Bende Çin'den aldığım cihaz var. Aktif ettiğimde çalışmamıştı bende de. Aracın orijinal cihazını taktım. Yine görmedi. Sonra orijinal cihaza reset attım ve fabrika ayarlarına döndürdüm. Menüde aktif oldu. Ayarları yaptım. Sonra yeni cihazı geri taktım. Şu an kullanıyorum. Reset ve fabrika ayarlarını deneyin akşam bence. Buda olmaz ise başka bir yere gösterin, kodlama ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Kablonuz olsaydı uzak bağlantı yapıp bakardık.

 
@tgun89 Hocam multimedyayi söküp denedim acaba can bus üzerinde birşey yapıp engel mi oluyor diye çalışmadı.Yol bilgisayarı menusunda aktif görünüyor süresi 15 saniye olarak ayarladım her türlü süreyi denedim gene olmadı. Kablosuda n11 üzerinde felan 350 lira civarı bir fiyatı var bir seferlik bir işlem için kablo almakta istemiyorum Mersinde sağlam bilen birini bulsam direk yanına gidecem.

 

Geri
Üst Alt