Golf 7 Bi-xenon Gündüz Far Sorunu

ilkerkurtel

Yeni Üye
İsim
İlker Kurtel
Selam arkadaşlar, şu an arabanın üzerinde 3. takım gündüz ledim (beyaz) sürekli patlıyor. daha önceden başına gelen var mı? 

Benimde gelmisti photon marka aldim 1 yildir kullaniyorum hem aydinligi cok yuksek hemde ariza vermedi cok sukur garantilide zaten benimki bitmistir buyuk ihtimal.

Kullandigim urun fotodaki

D6D35936-85BB-47FD-931F-0C4C90C86B43.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Kodlamasını yaparsanız daha sağlıklı olur

Upvote 0
@ilkerkurtel Ben goruntu olarak attigimdan aldim en son kurtardim patlama isinden led olarakta kodlamadim direk taktim kullandim isterseniz birde onlari deneyin önü merceklilerdemi bir sorun var anliyamadim acikcasi

Upvote 0
@ilkerkurteltamamen şans işi de sen bana her led sorduğunda benim de patlıyor. Sıkıntı başka bence :D şaka Bi yana gündüz farına led kodlamasına bir bakalım. Patlamadan ziyade uzun yolda 2-3 saatten fazla yanık kalınca bende de arıza ışığı yakıyor gündüz farları. Kontağı molalarda 3-5 dk kapatıp devam edince geri sönüyor. 

Upvote 0

2016 model aracım var aynı sorun bendede var pw24w led ampül alıyorum 24 saat geçmiyor sonra patlıyor 3 kere değiştirdim daha önce sarı halojen ampulleri kullanmak istemiyorum bu soruna da çözüm bulanilrn varmı konu biraz eski ama bu sorunu çözmüş birisi yardımcı olabilir mi

Upvote 0

2016 model aracım var aynı sorun bendede var pw24w led ampül alıyorum 24 saat geçmiyor sonra patlıyor 3 kere değiştirdim daha önce sarı halojen ampulleri kullanmak istemiyorum bu soruna da çözüm bulanilrn varmı konu biraz eski ama bu sorunu çözmüş birisi yardımcı olabilir mi
Alt yapısı buna müsait değil,

Sırf ampül sarı halojen diye alt yapısı müsait olmayan fara beyaz yansın diye lled ampül takarsanız, bu sonuç kaçınılmaz,

Sorun çıkarmayan Led ampüller de var ama onlar da fazla ısı yaydığı için ampül yuvasının duyunu eritiyor.,

Hem arıza vermeyen, hem fazla ısınmayan, hem de ampül yuvasını eritmeyen Led ampüller de var ama onlara da 10-15 kat fazla para vermeniz gerekir,

Gereksiz bir uğraştan başka bir şey değildir, hafif sarı yansa ne olur beyaz yansa ne olur,

Görsellik mi, işlevsellik mi

Arabanın tesisatından daha mı önemli.

Upvote 0

Geri