Araç benim, uygulamayı yaparken ne yazık ki fotoğraf çekmeyi ihmal ettim.
Kapı döşemesi sökülünce (youtube videolarından izleyerek yaptım bunu) soketleri ve kapı açma kolunun kablosunu çıkarıyoruz ve cam açma düğmesinin altındaki soketdeki gri kablo pozitif kahverengi kablo negatif biraz sıyırarak paralel kablo bağlıyoruz. (Kablolardan biri genelde çizgili oluyor onu hangisine bağladığımızı unutmadan devam ediyoruz) Kabloyu herhangi bir delme işlemine gerek kalmadan cebin en arkasında ufak bir boşluk var oradan içeriye itiyor ve elimizle cebin iç tarafından kabloyu içeri almış oluyoruz. Ucuna led bağlıyoruz + - ye dikkat ederek (ben şerit led kullandım) Kabloyu siyah bez bantla sarıp (hem ses yalıtımı hem çirkin görüntü olmaması için) cebin en altta bizden tarafa olan kısmına itip sıkıştırarak çok ön tarafa getirmeden ayak aydınlatmanın hizasından bizden tarafa iç kısma yapıştırıyoruz.
Soketleri yerine takıp döşemeyi kapıya montaj etmeden önce deneme yapıyoruz, parkları açıp yandığını görürsek. Toplamaya devam ediyoruz.
Toplarken önemli olan bir nokta bazı plastik yuvarlak vidalar (adını getiremedim şimdi resmini buldum) kapıda kalmış oluyor onları çıkartıp düzeltmek ve döşemedeki yerlerine yerleştirmek gerekiyor. Düzeltmekten kastım vida dübel gibi bu parça, baskı olunca ucu dübel gibi şişerek döşemeyi kapıya sabitleyen bir sistemi var. Onları tersine çekerek düzeltmek gerekiyor.