Yok çok şükür hocam teşekkür ederim@antidot boyası yoksa aracınızın Ortalama Piyasa Degeri 123.000 TL-128.000 TL arasında
Merhaba aracımı şuan bulduğum bi yazlık için satmak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Golf 1.4 TSI hıglıne Cam tavan
2015 model manuel
78000 km
Yetkili servis bakımlı
Boya bir karış arka kapı ile çamurluk arası sürtme kaynaklı
Tramer 480 TL
İçi bej değil
2.sahibiyim
Ve son olarak aracıma 1 ay önce 2CR de yazılım attık
156 HP
Geri görüş Kameram yok
Fiyat ne yaZmalıyım satmam gerekli yardımınız rica şimdiden hepinize çok teşekkürler saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trink 3 gün geçerli olacak şekilde 201.000 verdi baktım şimdihttps://www.arabam.com/arabam-kac-para/
buradan aldığınız fiyata %5-10 arası ekleyin.
210 eder gibi sanki minimum ben ilana koyarsam haklısınız[mention=16946]hsyn[/mention] 210 bandı?
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu hafta bi[mention=16946]hsyn[/mention] yalnız unutmayın aracınızı satmak niyetinde iseniz fiyatlar olduğunca şişik. Yazlık alacağım yazmışsınız ilana koyarken 3-5 aşağı yazarsanız daha hızlı alıcı bulabilirsiniz. Şuan hem krediler hem araç fiyatlarındaki şişme nedeniyle piyasa aşırı durgun.
Çok güzel bi açıklama yaptınız ellerinize sağlık teşekkürler olmadı bende az sabredeyim başka bi yazlık olur kısmet bu işler 1 ay daha beklemek sanki daha mantıklı olacak kafama yattı çünkü söyledikleriniz inş emlakta paralel olarak artmazAraç satacak olan 1 ay daha sabretmeli.
Yada direk zaten ilanın favoriye eklenme / telefonla aranma katsayısının düşüklüğünden piyasanın uykuda oldugunu anlamalı.
Aman deyim kimse aramıyor sormuyor, çok yazmısım galiba falan demesin fiyat düsürmesin.
Ekim sonu yorganı çekip koynunda altınlarla / dolarla uyuyanlar uyanır...
Şu an gurur yapıyorlar...bu paraya bu araba mı olur ?
İpin ucu kacmıs , son piyasalar bunlar artık ! Gerek 2. El gerek sıfır
Mk8 420 den gelir diyoruzya
Mk 8 500-550 yi gördüğünde piyasanın fişi cekilir ...insanlar uykusundan uyanır (eşsek değilseler uyanırlar.)
Bu işin sonu var (kesinlikle var)