Golf 7.5 Comfortline

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralmali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben bayburtta yaşıyorum erzincan 1.5 saat bana midline aracıma hız sabitleme yaptırmıştım 2 yıl önce uğur şahin vag center yaptı ben memnundum sıkıntıda olmadı iyi bir arkadaş saolsun

@Ömer Kahraman Dalgınlık işte halbuki kendi aracımda sürekli kullanırım cc yi ama bir anlık dalgınlık.
Hatırlatma için sağolunuz hocam.

@kralmali vallahi bravo ustayım diyenlerden daha başarılı işçilik AliExpress teki linkini biliyorsan atabilirmisin zahmet olmazsa bende inceleyim birde bu işaretlediğim yeri nasıl doldurmayı başardınız çoğunda orasını düz dikilmiş görüyorum 

Screenshot_20201028_073738.jpg

@kralmali vallahi bravo ustayım diyenlerden daha başarılı işçilik AliExpress teki linkini biliyorsan atabilirmisin zahmet olmazsa bende inceleyim birde bu işaretlediğim yeri nasıl doldurmayı başardınız çoğunda orasını düz dikilmiş görüyorum 

Screenshot_20201028_073738.jpg
teşekkür ederim hocam youtubeden bakarak yaptım az eliniz yatkınsa çok rahat yaparsınız hatta direksiyonu sökme ihtimaliniz varsa daha güzel de olur. yorucu olmaz.

o kısım da kesili zaten birebir kapatıyor yanında plastik trim sökmek için aparat var onla çerçevenin içine ittiriyosun sadece

https://tr.aliexpress.com/item/32855230936.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4dpgElyn

direk bu linkten aldım gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Geri