Golf Mk6 R20 far tavsiye


Kadird

Yeni Üye
Katılım
21 Eyl 2019
Mesajlar
16
Tepkime puanı
6
İsim
Kadir çağlar
Arkadaşlar herkese merhaba arabama replika u led far almayı düşünüyordum ve karşıma ledsiz orjinal 2. El R20 far çıktı. Şimdi bu farın gti ledli olanla arasındaki fark nedir sadece led olmaması mı? Ayrıca R20 farda gündüz farı yokmu anlamış değilim. Yani sıfır replika u led far yerine ikinci el orjinal R 20 farımı almalıyım verim açısından bilen tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilerinizi bekliyorum farın özelliğiyle ilgili. 

AFBF8752-3154-4AA1-B60D-9FCA8D72E0C0.png

70E37141-4EB0-4C39-98C7-76E55063D227.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu biraz sizin aracınızı daha sonra nasıl şekillendireceğinize bağlı. GTI Bodykit takarım, panjuru da değiştirir bir bütünlük sağlarım diyorsanız, GTI replika alın. Ama R bodykit alırım yada hiç body kit almam diyorsanız R20 farını alın. Hertürlü Replikadan daha sağlam ve kaliteli olacaktır. 

 
@Kadird reis bende düşünüyorum bu aralar maddiyat sıkıntılı dönemlerdeyiz tabi ancak farlara u led  stoplara gülenyüz mk6 ya çok yakışıyor bunlar için herhangi şekilde bodykıt takmana da gerek yok led olayı sıradanlaştı gibi tofaşa da led dönüyorlar bmw ye de yani bende şuan golf 6 var atmosferik tamamen stock halinde neler neler var aklımda ama bi müddet aklımda kalıcak galiba çünkü fiyatlar da pahalı

 
Mk 6 sahipleri, nerelerdesiniz? Bol fotoğrafllı paylaşımlar yapın da gözümüz gönlümüz şenlensin.  (y)

7-7.5 görmekten sıkıldık artık. :D

Bence orijinali tercih edin @Kadird Hocam. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
farların aydınlatma amaçlı olduğunu var sayarsak.. (kişisel fikrim ) ki farları hep gece kullandığımız için, her zaman ama her zaman orjinal sizi daha tatmin edecektir..

 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum arkadaşlar. 

 
Orijinal far olsun halojen olsun bencede. Ama isterseniz internette far içine orjinal malzemelerle mercekli Xenon uygulama yapanlar var.

 
Orjinal her zaman orjinaldir. Tavsiyem R20 farı almanız yönünde olacaktır. Saygılar.

 

Geri
Üst Alt