Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam orjinalin durusu güzel bunlar 20 senelik araclar olurya artik iç aksamlar gitmis kaplama yapiyorlar o görûntüyü veriyor kendi fikrim çok çakma duruyor arada benim gibj nemli bezle sil hocam kolçakla orayi mis hiç kirlenmez
Bununla alakalı forumumuzda konular mevcut hocam. İster özel döşemecide yaptırabilirsiniz isterseniz de Aliexpress'te hazır olarak satılıyor. Tercih meselesi.
Ben uyguladım kendi aracıma kesinlikle yapılması gereken bir dokunuş zırt birt kirlenme derdi yok iz derdi yok yumuşak hoş bir dokusu var ve gerçekten araca ayrı bir hava katıyor müsait bir zaman resim yuklerim buraya
Arkadaşlar ilgili ürünün aracımda uygulaması aşağıdaki gibidir ben gayet memnunum kır leke yok ali den 100 TL ye almıştım uygulaması biraz zaman alıyor ve sabır istiyor fakat buna değer, ek olarak dikiş izi oldukça hoş duruyor, 4 kapı icin buyurun resimler;