- İsim
- FMY
- Araç
- Golf MK7
hocam bu kablonun radyo ses kalitesine etkisi var mı ? çekim gücü iyileşince ses kalitesi de farkediyor mu?
hocam aynı cihazdan var bende de, radyo ses kalitesi konusunda çözümü android auto üzerinden simple radio programı kullanmakta buldum. cihazın radyosunu neredeyse hiç kullanmıyorum. bu programla radyo logoları da oluyor ekranda. direksiyon tuşlarından radyo değiştirilebiliyor. basit çözüm için tavsiye edebilirim.@strayder teşekkürler hocam. Bundaki diğer eksiklerden birkaçı da performans ekranının menüde çıkmaması. Lastik basınç var ama çok basit düzeyde öncekine göre. Ses kalitesi olarak da radyo kötü ama USB, CD ses çıkışları daha iyi diye gözlemledim.
hocam orijinal ünite frekans değişimlerine adapte oluyordu. 1 numaraya 98.4 ayarladıysanız örneğin bir frekansı, başka bir şehre gittiğinizde 1 no.lu presete bastığınızda frekansın değişmiş olduğunu farkediyordunuz ama radyo aynı kalıyordu. o yüzden şehirler arasında merkezlerde farklı bir radyo ile karşılaşmıyordunuz. bu ünitelerde o adaptasyon yok. şehir değiştirdikçe ayar bozulmaya başladıkça çekmiyor gibi oluyordur tahminimce, hatta gittiğiniz uzaklığa göre aynı radyo presetine bastığınızda başka bir radyo ile karşılaşıyorsunuz bu ünitede.@erty hocam çekim kalitesine etkisi var tabi ki. Eski kablo doğru düzgün çekmiyordu. Zaten en büyük handikapı buydu bunun. Bu kabloyu aldıktan sonra düzeldi. Sadece şehirdışına çıkınca çekim gücü düşüyor bilmiyorum o da kablodan mı. Her zaman telefonu bağlamadığım için radyoyu o şekilde de açmıyorum hocam. İstanbul içinde kendi radyosu yetiyor yaniTabi uzun yola çıkınca indirmek gerekiyor denemekte fayda var.