RCD 330 Türkçeleştirme & Firmware Yazılım Geliştirme hk.

@Salihcan Hocam noname versiyon alırsanız güncelleme yapılabiliyor, yani carplay özellikli aldınız diyelim. Güncellleme ile android auto da yüklenebiliyor.

@alp peki hocam no name yazanların radyo bilgileri mfa ekrana gelebilir mi veya radyoda radyo isimleri gözükür mü vs...

@alp bunun bir örneği var mı hocam? Yani android auto yüklenmesinin, en çok eksikliğini hissettiğim şey bu çünkü

@Musaaksoy Hocam sizin cihaza yüklenemez desay olduğu için ki desay olduğunu tahmin ediyorum. Tüm güncellemeler noname için geçerli (dil hariç)

@alp cihazımın bilgileri bu şekilde, desay sanırım değil mi

IMG_20200423_145408.jpg

Birde hocam ben biraz internette araştırma yaptım fakat 6rd035187a/b kodlu cihaz bulamadım golf 7 için, bunu nereden temin edebiliriz acaba

@alp hocam gerçekten muazzam paylaşım. Karantina günlerinin başından beri ben de çok araştırma yaptım bununla ilgili, tüm yerli yabancı kaynakları taradım ancak 280 D cihaz için başarılı olamadım. En kısa zamanda caplay Desay 280 D için de çalışmaları bekliyoruz, iş birliğine her zaman açığım, emeğinize sağlık teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinize sağlık hocam. Gerçekten çok değerli bilgiler bunlar. Umarız ki ihtiyacı olanlar faydalanırlar. Bunu ticarete dökenler de en azından bir teşekkürü boş geçmemeli :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok faydalı bir konu ve anlatım olmuş hocam 👍

• Beğen
Tepkiler: alp
Bu konuda çalışma grubu oluşturabiliriz, ilgili ve bilgili arkadaşlar öm gönderirse bir grup oluşturup ordan devam edelim derim.(ticari maksat söz konusu olmamak şartıyla)

@Musaaksoy Yazılım güncelleme yazısı var orda o her teypte yok güncelleme yazısı çıkmıyor benim bildiğim kadarıyla. 

@serkan_kala aynen hocam, ama ne işe yarıyor bilmiyorum belki güncelleme yapılabiliyordur bir şekilde

Geri