Aracı bulmak zor olmasa gerek., yüksek ihtimal anne-baba evinin yakınlarında bir yerde, babasının iş yerinin yakınlarında, abisi varsa abisinin ev veya iş yerinin yakınlarına park etmişledir., veya anne-baba-abi-kız kardeş/kuzen bu kişilerin evlerinin yakınlarındaki otoparklardan birine çekmişlerdir..
malesef hocam devir çok kötü en yakınına bile ardını dönerken iki kere düşüncenAllah yardımcın olsun, en yakınlarımız böyle iken bize düşman lazım değil
Amin , kaderinde varsa geçmen gereken yol bir şekilde yürüyorsun işte adınada tecrübe diyorsun acısıyla tatlısıyla çıkarman gereken dersi çıkarıyorsun.geçmiş olsun hocam. evlenirken kimse ileride boşanayım diye evlenmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
kardeş ilk yazının üzerinden 5 sene geçmiş. olaylar nasıl gelişti? 5 senede neler oldu? aracın bulundu mu?Amin , kaderinde varsa geçmen gereken yol bir şekilde yürüyorsun işte adınada tecrübe diyorsun acısıyla tatlısıyla çıkarman gereken dersi çıkarıyorsun.
hukuki süreç yavaş ilerliyordu herhangibir gelişme yada kovuşturma olmaması avukutamı değiştirmeme neden oldu, bu işin piri birisine verdim dosyayı, derhal yakalama kararı çıkarttı savcılıktan hırsızlık gibi gösterdi, bir kaç içinde aracı merkezi bir lokasyona bıraktılar, bir sabah trafik aradı aracınız yeddiemine çekilmiştir diye,kardeş ilk yazının üzerinden 5 sene geçmiş. olaylar nasıl gelişti? 5 senede neler oldu? aracın bulundu mu?
aracı almanız sizin için çok güzel olmuş sevindim. golfümü kimseyle paylaşamamhukuki süreç yavaş ilerliyordu herhangibir gelişme yada kovuşturma olmaması avukutamı değiştirmeme neden oldu, bu işin piri birisine verdim dosyayı, derhal yakalama kararı çıkarttı savcılıktan hırsızlık gibi gösterdi, bir kaç içinde aracı merkezi bir lokasyona bıraktılar, bir sabah trafik aradı aracınız yeddiemine çekilmiştir diye,
bir ay bekledim, parmakizi için incelendi filan sonra kavuştuk şükür.
aracı almanız sizin için çok güzel olmuş sevindim. golfümü kimseyle paylaşamam![]()
Çok geçmiş olsun hocam.hukuki süreç yavaş ilerliyordu herhangibir gelişme yada kovuşturma olmaması avukutamı değiştirmeme neden oldu, bu işin piri birisine verdim dosyayı, derhal yakalama kararı çıkarttı savcılıktan hırsızlık gibi gösterdi, bir kaç içinde aracı merkezi bir lokasyona bıraktılar, bir sabah trafik aradı aracınız yeddiemine çekilmiştir diye,
bir ay bekledim, parmakizi için incelendi filan sonra kavuştuk şükür.
Eyvallah hocam,Çok geçmiş olsun hocam.
2017 de aldım 2 ay bindim dediniz.
O kadar yıldır her golf gördüğüm yerde içim cızz ederdi, insan unutmak istese bile unutamaz.
O ilk avukatı da Allah bildiği gibi yapsın, iş bilmezliğiyle oyalamış.