Aracımı Nasıl Bulurum....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Biadse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Allah yardımcın olsun, en yakınlarımız böyle iken bize düşman lazım değil

@omurkadir haklısın hocam, 

Ama çok heves ederek almıştım doyamadım.. :(
Aracı bulmak zor olmasa gerek., yüksek ihtimal anne-baba evinin yakınlarında bir yerde, babasının iş yerinin yakınlarında, abisi varsa abisinin ev veya iş yerinin yakınlarına park etmişledir., veya anne-baba-abi-kız kardeş/kuzen bu kişilerin evlerinin yakınlarındaki otoparklardan birine çekmişlerdir.. 

Aracın yedek anahtarı sizde varsa 2-3 saat içinde bulunur o araç., 

Avukat acele ettirmiyor iyi peki güzel de., hiç tavsiye vermiyor mu..? Aracı eşiniz bile olsa kimse kaçıramaz, kaçırırsa suç işliyor demektir., 

Mahkemeden karar çıkana kadar o araç sizindir., mahkemeden karar çıkar, ancak ondan sonra hak iddaa edebilir.. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam teşekkür ederim ilgin için, 

Bunları düşündüm, bir ihtimal kuzeninin otoparkında yatırıyor, adresi bilsem bakıcam. İş yerlerini gözlüyorum ara sıra ama yok. 

geçmiş olsun hocam. evlenirken kimse ileride boşanayım diye evlenmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

geçmiş olsun hocam. evlenirken kimse ileride boşanayım diye evlenmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin , kaderinde varsa geçmen gereken yol bir şekilde yürüyorsun işte adınada tecrübe diyorsun acısıyla tatlısıyla çıkarman gereken dersi çıkarıyorsun.

Amin , kaderinde varsa geçmen gereken yol bir şekilde yürüyorsun işte adınada tecrübe diyorsun acısıyla tatlısıyla çıkarman gereken dersi çıkarıyorsun.
kardeş ilk yazının üzerinden 5 sene geçmiş. olaylar nasıl gelişti? 5 senede neler oldu? aracın bulundu mu?

kardeş ilk yazının üzerinden 5 sene geçmiş. olaylar nasıl gelişti? 5 senede neler oldu? aracın bulundu mu?
hukuki süreç yavaş ilerliyordu herhangibir gelişme yada kovuşturma olmaması avukutamı değiştirmeme neden oldu, bu işin piri birisine verdim dosyayı, derhal yakalama kararı çıkarttı savcılıktan hırsızlık gibi gösterdi, bir kaç içinde aracı merkezi bir lokasyona bıraktılar, bir sabah trafik aradı aracınız yeddiemine çekilmiştir diye, 🙃
bir ay bekledim, parmakizi için incelendi filan sonra kavuştuk şükür.

hukuki süreç yavaş ilerliyordu herhangibir gelişme yada kovuşturma olmaması avukutamı değiştirmeme neden oldu, bu işin piri birisine verdim dosyayı, derhal yakalama kararı çıkarttı savcılıktan hırsızlık gibi gösterdi, bir kaç içinde aracı merkezi bir lokasyona bıraktılar, bir sabah trafik aradı aracınız yeddiemine çekilmiştir diye, 🙃
aracı almanız sizin için çok güzel olmuş sevindim. golfümü kimseyle paylaşamam ❤️

Çok geçmiş olsun hocam.

2017 de aldım 2 ay bindim dediniz.

O kadar yıldır her golf gördüğüm yerde içim cızz ederdi, insan unutmak istese bile unutamaz.

O ilk avukatı da Allah bildiği gibi yapsın, iş bilmezliğiyle oyalamış.

Çok geçmiş olsun hocam.

2017 de aldım 2 ay bindim dediniz.

O kadar yıldır her golf gördüğüm yerde içim cızz ederdi, insan unutmak istese bile unutamaz.

O ilk avukatı da Allah bildiği gibi yapsın, iş bilmezliğiyle oyalamış.
Eyvallah hocam,
aynen öyle oldu içim cız ediyordu valla,
çok şükür kullanılmamış halde geri aldım sıfır gibi valla,

Geri