bir otomobil alma hikayesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Değerli Hocam 

Gönlümüzde yeri olanlar ne eskir ne de unutulurlar.
sağolasın, sizler de öylesiniz...

evet haber geldi, şanzıman inecekmiş, kavramadan olduğuna hükmetmişler o sesin,

5000 km'de kavrama değişmiş olacak... s=bur2 s=s20   :000054-medium:  

olur mu olmaz mı diye çok düşündük, konuştuk, bize de kısmet oldu :000042-medium:

sağolasın, sizler de öylesiniz...

evet haber geldi, şanzıman inecekmiş, kavramadan olduğuna hükmetmişler o sesin,

5000 km'de kavrama değişmiş olacak... s=bur2 s=s20   :000054-medium:  

olur mu olmaz mı diye çok düşündük, konuştuk, bize de kısmet oldu :000042-medium:
Garanti var nasılsa 

Sizin endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok bence.

Sıfır kavrama sahibi olacaksınız bedavaya :000073-medium:

Garanti var nasılsa 

Sizin endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok bence.

Sıfır kavrama sahibi olacaksınız bedavaya :000073-medium:
aynen :000074-medium: yok zaten endişe etmiyorum,

eğer bende bu olduysa, yani 5000 km'de ve bu bilinçli kullanımla, enteresan bulduğumu söylemeliyim sadece,

yoksa kavrama da aracın parçalarından biri nihayetinde ve bazen değiştirilmesi de normal tabii ki... 

sürpriz :000042-medium:

başka bir araç için istenen kavrama, o aracın işi uzun diye bizimkine takılmış,

yarın teslim alacakken, bugüne çektiler,

telefonla görüştüm, bildiğimiz şeyleri söylediler:

"2013'e kadar kronik olan arıza, o günden beri çok az görülüyormuş, şimdi binde 1 oluyormuş, o da bize denk gelmiş..."

670 tl yıllık bakım + iç dış yıkama + hanıma beklerken kahve vs

mavi çok ayrı kalamadı bizden :000074-medium:

@magic

Mutlu sonlarla biten hikayeleri okumaya bayılırım.

Geçmiş olsun..

Yokluğunu hissedene kadar geri geldi sizin mavi...

7 yıl olmuş, nostalji yapayım ve hikayeme de bir bölüm sonu yazayım istedim...

9 buçuk yaşındaki mavişle geçen hafta vedalaştık :( çok iyi bir golf'çüye gitti o konuda içim rahat gözü gibi bakıyor ona...

Şimdiye dek kullandığım araçlar içinde bende yeri açık ara farklı oldu, bu tutkuyu içimde yeşerten başta @silvershadow Murat dostuma ve tüm diğer dostlara teşekkür ederim...

Yola şimdilik T-cross ile devam ediyoruz, bir gün yine Golf tutkusunda buluşmak dileğiyle...

okurken aşırı keyif aldım, çok güzel hikayesi varmış, güle güle kullanılsın yeni sahibinde, bekleyerek alınan araba ekstra tatlı geliyor, her aşaması bekleniyor falan.

9 buçuk yaşındaki mavişle geçen hafta vedalaştık :( çok iyi bir golf'çüye gitti o konuda içim rahat gözü gibi bakıyor ona...

Şimdiye dek kullandığım araçlar içinde bende yeri açık ara farklı oldu, bu tutkuyu içimde yeşerten başta @silvershadow Murat dostuma ve tüm diğer dostlara teşekkür ederim...

Yola şimdilik T-cross ile devam ediyoruz, bir gün yine Golf tutkusunda buluşmak dileğiyle...
Kısa zamanda tekrar Golf e kavuşmanız dileğiyle diyeceğim ancak alınca uzun yıllar değişmeden biniyorsunuz anladığım kadarıyla.

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, hayırlı olsun yeni aracınız.

Çok keyifli yazılar yazmışsınız. Okuması çok zevkli ve roman tadında.

Keşke yazıların devamı gelse

Bu arada golf sonrası yaşadığınız deneyimleri merak ettim. T roc ile golf karşılaştırması anlamında

Ben de 30 yıllık sürücü deneyimimde ilk kez golf kullanmaya başladım. Golf gerçekten nevi şahsına münhasır bir makine

Sadece yaşım gereği.biraz geç mi kaldım diye düşünüyorum.

Çünkü sanki biraz yaşı genç kardeşlerimize daha çok yakışıyor gibi

Geri