yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,754 Konum İstanbul İsim Yusuf 14 Nis 2020 #31 frknyldrm dedi: Türkiye'de 6 ileri DSG Golf Mk7-7.5 varmı hiç? Bu araç 6 ileri otomatik Teknik özelliklerde en alttaki vites kutusu anlamına geliyormuş, google çeviriden baktım. 6 ileri şanzıman yani. Genişletmek için tıkla ... Manuel olabilir hocam. Dsg ise golf r ve gti da olan Dsg olabilir.
frknyldrm dedi: Türkiye'de 6 ileri DSG Golf Mk7-7.5 varmı hiç? Bu araç 6 ileri otomatik Teknik özelliklerde en alttaki vites kutusu anlamına geliyormuş, google çeviriden baktım. 6 ileri şanzıman yani. Genişletmek için tıkla ... Manuel olabilir hocam. Dsg ise golf r ve gti da olan Dsg olabilir.
KS KS Furkan Moderatör Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 4,573 Tepkime puanı 7,831 Konum İstanbul İsim Furkan 14 Nis 2020 #32 frknyldrm dedi: Bir örnek daha paylaşıyorum; Araç 2019 Model 1.6 MPI 110 Bg/155 Nm versiyonu. Makina atmosferik ve şanzıman 6 ileri. Jantlar dover Sanırım yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yok ve bu sebeple yükseklik ayarı kolunun olduğu kısma göz yapmışlar. Özetle araç boşline diyebileceğimiz bir donanıma sahip. Video: https://www.youtube.com/watch?v=QvRGcZbmm1Y Buyrun fotoğraflar... Genişletmek için tıkla ... Araç bu @yusuf hocam, araç otomatik. Donanım olarak da epey zayıf bir araç ve 1.6 atmosferik makinaya sahip. R/GTI şanzımanı olma ihtimali var mıdır bilmiyorum ama enteresan geldi.
frknyldrm dedi: Bir örnek daha paylaşıyorum; Araç 2019 Model 1.6 MPI 110 Bg/155 Nm versiyonu. Makina atmosferik ve şanzıman 6 ileri. Jantlar dover Sanırım yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yok ve bu sebeple yükseklik ayarı kolunun olduğu kısma göz yapmışlar. Özetle araç boşline diyebileceğimiz bir donanıma sahip. Video: https://www.youtube.com/watch?v=QvRGcZbmm1Y Buyrun fotoğraflar... Genişletmek için tıkla ... Araç bu @yusuf hocam, araç otomatik. Donanım olarak da epey zayıf bir araç ve 1.6 atmosferik makinaya sahip. R/GTI şanzımanı olma ihtimali var mıdır bilmiyorum ama enteresan geldi.