Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Franquaz baya faydalı bi yazı olmuş .. Ellerinize sağlık fakat bu lastikler 1000 tl bandında gezen lastikler ve bu kadar para vermeyi düşünmedim hiç.. Tercihim Kumho PS71 'den yana oldu.. Çok teşekkür ederim...
LAstikler bendekilerle aynı sanırım. Ben Ankara dan Mert adında bir arkadaştan almıştım kargo yaptı sağolsun, satıcı ile sonradan güzel bir samimiyetimiz oldu halen Görüşürüz kendisiyle. HAberim olmuş olsaydı bu modelden alacağınız adına yardımcı olmak isterdim fiyat konusunda.
Tekrardan hayırlı olsun JAnt ve ALstik Kombinasyonu güzel olmuş. 19 denemek adına toplamda 8-10 bin tl ödemenin bir manası yok Araçlarımız Golf R olsaydı o zaman başka olurdu zaten
Tabii ki paylaşırım. Yalnız taktık lastiği oldu bitti olmuyor malum lastiğe bakım yapmanız da bahsettiğiniz gibi ömrüne etki edecektir. Wear derecesine bakarsanız üst seviyede diğer belli başlı sitelerde de ilgili değerleri karşılaştırabilirsiniz..