Audi TT Seramik Kaplama Uygulaması


AdanaDetailing

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Ara 2016
Mesajlar
721
Tepkime puanı
404
İsim
Mahmut
Herkese selamlar.

Forumda eskisi kadar aktif olamasam da vakit buldukça girmeye çalışıyorum. Adana Detailing olarak yaptığım uygulamaların bazılarını artık video şeklinde yayınlamaya başladım. Bu sefer ki aracımızda seramik kaplama paket 1 uygulandı.

Paket kapsamında aracın detaylı dış temizliği, jant ve davlumbaz temizliği, demir tozu temizliği, zif temizliği ve kil ile temizlik yapılarak araç polisaja hazırlanır.  Polisaj sırasında zarar görebilecek tüm aksamlar maskeleme bantları ile korunduktan sonra aracın boya yapısına ve durumuna bağlı aşındırıcı ve ekipmanlar kullanılarak boya olabilecek en kusursuz hale getirilir.

Polisaj işlemleri sonrası araç tekrar yıkanarak polisaj sırasında oluşan pasta tozları ve kalıntıları temizlenir. Koruma öncesi yüzey temizlik ürünleri ile pasta yağlarının temizlenmesi sonrası tac system quartz shine veya gyeon one uygulanır.  Daha sonra paket kapsamında trimlere koch chemie pss lastiklere uzun süreli parlatıcı uygulanır. Rutin iç temizliğide yapılan aracın son kontrolleri yapılır ve teslim edilir.

Video:


Herkese iyi forumlar.

 
Mahmut hocam elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş..

 
Hocam elinize sağlık, seramiği sürdükten ne kadar süre sonra sildiniz?

 
@AdanaDetailing Mahmut Ustam eline emeğine Sağlık. Harika işler yapmaya devam ediyorsun Maşallah. 

Kolaylıklar diliyorum. 

 
Herkese ayrı ayrı teşekkürler . 

 

Hocam elinize sağlık, seramiği sürdükten ne kadar süre sonra sildiniz?
Bu üründen ürüne değişiyor kullandığım üründe özellikle istisna var ve hava sıcaklığınada bağlı 25 dakikaya kadar beklemeniz gerekebiliyor bazı ürünlerde ise sürüp hemen silmeniz gerekiyor .

 

Geri
Üst Alt