Abicim geçmiş olsun. Bol su tüketmeye ve vitamin almaya dikkat et. Koku anlamında da kayıp başladıktan sonra keskin kokular koklamaya çalış
Abicim geçmiş olsun. Bol su tüketmeye ve vitamin almaya dikkat et. Koku anlamında da kayıp başladıktan sonra keskin kokular koklamaya çalış
Geçmiş olsunHerkese iyi dilekleri için teşekkür ederim bende sadece baş ağrısı var şuana kadar başka bir şey yok dün akşam ilk sekiz hapı yuttum sabah 9 gibi ikinci sekizi yutacağım beş gün devam baklım.
İçimden gelmişti cumartesi akşam migrosa sipariş vermiştim, pazar sabah greyfurt portakal zencefil limon hepsi geldi sanki önceden olacakmışım gibi... aileme geçirmekten korkuyorum umarım olmaz birde oruç tutamıyorum artık kazasını yapacağız...
Geçmiş olsun
Benimde eşim oldu karantinamız yeni bitti. Ayı evde biz geçirmedik çok şükür. Ayrı odalarda izole olun, ortak kullanım alanlarında (Banyo wc) maskesiz girmeyin. Yiyecek ve içecekleriniz için siz plastik tabak ve plastik bardaklar kullanın.
Ben eşime günde üç kez sıkma portakal limon yapıyordum, bol bol sıvı tüketin. Vitamin takviyesi ve kan sulandırıcı kullanın. Sağlıklı ve güçlü beslenmek çok çok önemli.
Geçmiş olsun tekrardan.