Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Geçen hafta Tesla test sürüşüne katıldım ve beğendim aracı. Büyük bir rahatlık elektrikli araç. Büyük konuşmak istemiyorum ama yüksek ihtimal diğer aracım elektrikli olacak.

Aklında duracağına kapında dursun. 😄
Bence sen de alacaksın; belli ki test sürüşlerine de katılmışsın.
Hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre olur. 🙏

Aklında duracağına kapında dursun. 😄
Bence sen de alacaksın; belli ki test sürüşlerine de katılmışsın.
Hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre olur. 🙏
Abim yıl da bir ya da iki uzun yol yapıyorum gerisi full günlük 20 km ş.içi. Benim için mantıklı gibi duruyor. Dışarıda DC şarj ile iki defa şarj bile etsem 1500-2000 maliyeti var diğer türlü 3500 civarında benzin parası veriyorum. Zaten sürdüğüm işe git-gel 20 km.

Abim yıl da bir ya da iki uzun yol yapıyorum gerisi full günlük 20 km ş.içi. Benim için mantıklı gibi duruyor. Dışarıda DC şarj ile iki defa şarj bile etsem 1500-2000 maliyeti var diğer türlü 3500 civarında benzin parası veriyorum. Zaten sürdüğüm işe git-gel 20 km.

Adaş al yani sonuçta herkes cebine bakıyor
Sanada kazandıracak gün sonunda hesap ortada

Aracı ilana koydum abi satılırsa geçme niyetim var. Ama piyasa bitik.

Sen benim elektrikli araca bende senin Porsche'ye binerim artık :p

geçen bir paylaşım görmüştüm
Onur abi bir araçta trafik sigortası 13 bin iken diğerinde nasıl 35 bin oluyor 😂😂😂

İster Mercedes G serisine bin ister Lada samara trafik sigortan aynı gelir değişmez aracına göre

Tabloyu hazırlayan kişi dalga geçer gibi hazırlamış. Sazan avı olmuş biraz

Onur abi bir araçta trafik sigortası 13 bin iken diğerinde nasıl 35 bin oluyor 😂😂😂

İster Mercedes G serisine bin ister Lada samara trafik sigortan aynı gelir değişmez aracına göre

Tabloyu hazırlayan kişi dalga geçer gibi hazırlamış. Sazan avı olmuş biraz

abi ben bilsem anlasam elektrikliden tamam benim gram bilgim yok

tek şahitliğim evden şarj eden kral bu işte

otoparkta var tesla adam bedavaya gidiyor bedavaya geziyor @BestOnur bu konuda %100 haklı

insanın kafası karışır yani

togg t10 x veya skoda elroq 60 benim için olabilecek en mantıklı araçlar olur herhalde

Yeni bataryalı elroq güzel, birtek hızlı şarjı daha yavaş gibi, konfor vs. konularında epey övülüyor, Avrupa satış rakamları da yüksek.

Geri