Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Söylenilene göre bir zam(cık) daha geliyor..

1769860460195.png

1769858642017.png

Son düzenleme:

Bakalım yarın nasıl fiyatlarla karşılaşacağız
Hürmüz boğazı kapatıldı
Uzunda sürecek gibi

Petrolle çalışan arabaya !? bayide
Kalmadı bitti hepsi satıldı ağustosta gelecek 4854. Sıraya isminizi yazalım diyenler düşünsün ?

Millet bugün dalağını pankreasını satıp altın almaya çalışıyordu ankarada

5,60 motorine saplamışlar (yarın geceden itibaren)

Ahhh keşke bi elektrikli arabam olsaydı demem demiyorum . İsterse motorine 25,60 saplasınlar

Elalem malikanesinin müstakil garajında EQS aracını şarj edip üst katta zıbarıb yatarken

Ben düdüğünden EV Aracımla sarj istasyonlarında ayakta sigara icip bekleyemem

Ev araç için Evden sarj farzdır !!!

5,60 motorine saplamışlar (yarın geceden itibaren)

Ahhh keşke bi elektrikli arabam olsaydı demem demiyorum . İsterse motorine 25,60 saplasınlar

Elalem malikanesinin müstakil garajında EQS aracını şarj edip üst katta zıbarıb yatarken

Ben düdüğünden EV Aracımla sarj istasyonlarında ayakta sigara icip bekleyemem

Ev araç için Evden sarj farzdır !!!

Zam haberini anladım da diğer şeylere anlam veremedim. Genel olarak başlıkla veya sorulan sorunun dışında yazdıklarınıza pek anlam veremiyorum sizin.

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum forumda bilmiyorum ama sizin hayatla veya neyle derdiniz var ise; yeri burası değil diye düşünüyorum.

Kim neyi alırsa alır. Sizin için bir şey ifade etmiyor olması gerekiyor. (size sorulmuyor ise)

Ayrıca dediğim gibi gereksiz mesaj kirliliği de olmaması için konudan bağımsız şeyleri sert bir üslup ile ortaya atmanız ve kendi kendinize tartışıyor olmanız da hoş olmuyor.

İyi forumlar

Benzine de 2.1 TL zam bekleniyor anladığım kadarıyla.

Birisi şey yazmış ; zam gelmesin de akaryakıttan alınan ötv miktarı düşürülsün halkın yararına iş yapılmış olur diye. Bence çok haklı bir istek değerlendirilmeli

(y)(y):cool::cool::cool:

hürmüz boğazı neyse anlarım da bize zaten sınır komşumuz var borularla geliyor petrol

gerçi ülke bombalanıyor yine normal karşılamak lazım

Geri