Golf 7 bluetooth


Egehan

Katılımcı Üye
 
Katılım
6 Mar 2020
Mesajlar
650
Tepkime puanı
1,246
Konum
İstanbul
İsim
Egehan
Öncelikle hepinize merhaba, Ben 1 ay önce hayalimdeki araba olan golf 7 1.6TDI midline plus araçımı aldım ancak boş bir paket olduğu için bluetooth‘un eksiği cok fazla hissediyorum taktırabileceğim biryer varmı bir bilgim yok biraz arastırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim (istanbuldayım)

 
Şu konudaki bir numaralı cihazı alacaksınız. En kolay ve az uğraştıran çözümü bu.






 
@Kysr038 Ahmet hocamın da paylaştığı gibi konudaki 2 cihaz da tam anlamıyla fiyat/performans olarak oldukça iyidir. iPhone kullanıyorsanız Carplay'li olması işinize çok yarayacaktır. Zaten bu cihazlar standart Midline plus/comfortline cihazlarına göre daha iyi dokunmatik ve işlemciye sahip. Bluetooth desteklediği gibi geri görüş kamerası da destekler. Ben de Midline Plus aracıma almıştım ve çok memnun kalmıştım. 

Cihazın linkini direkt olarak paylaşalım: https://tr.aliexpress.com/item/32851111370.html?af=20200307clw3b0iqcw98

Şuan kargo ile birlikte toplam 927 lira gözüküyor. Vergi muhtemelen 100-200 lira civarı çıkacaktır. Ülkemizde de satanlar var ancak gördüğüm kadarıyla minimum 1500 lira civarı istiyorlar. Daha uyguna bulursanız almanızı tavsiye ederim. Olmazsa da yurtdışından sipariş edersiniz. Bu linkini paylaştığım satıcı çerçevesiyle birlikte satıyor. Siz aracınızda bu cihazı takarken çerçeveyi de değiştirmek zorundasınız. Yoksa uymayacaktır aracınızdaki çerçeve. Yurtdışından veya Türkiye'den alırken ona dikkat edin. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt