Hangi ST Hangi Bayi? Memnun kaldıklarınızı yazın.


@Savatage peugeot bayiileri gercekten iyi indirim yapiyorlar hocam babama caninda 149bin yazan araci 115e biraktilar 308 ellerinde araba kalmiyor resmen 

 

2,5 senelik konuyu hortlatmış olalım. :)
 

Aracımın son bakımını geçen sene 3 Temmuz günü yaptırmıştım. Şimdi hem yılından hem de km’den dolayı bakım yaptırmam gerekiyor fakat farklı durumlar var. Aracımın ilk tescil tarihi 14.07.2017 olduğu için 5. yılına bu ayın 14’ünde giriyor. Bu tarihten sonrasında gittiğimde Zubizu’dan %16 yerine %25 indirim almış olacağım. Bu ayın 14’ünün gecesi veya ertesi gün sabahtan İstanbul’dan yola çıkıp Doğu Karadeniz turu yapma planımız var. Tarihler çakıştığı için bakımı İstanbul’da yaptıramayacağım gibi görünüyor. Gidip geldikten sonra bakıma vermek de pek içime sinmiyor. O yüzden erkenden randevu alıp gittiğim yol üzerinde bir yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.

Malum tüm yetkili servislerin standart hizmet sunması gerekiyor ancak bazılarının sorun yaşatma potansiyeli fazla olabiliyor.

Samsun-Artvin arasında gördüğüm kadarıyla 5 tane yetkili servis var. Bunlar arasından deneyimleyip memnun kaldığınız yetkili servisleri paylaşırsanız sevinirim. Hatta memnun kalmadığınız bir servisi paylaşırsanız seçimim biraz daha kolay olur. 

 
Ordu unye. Fatih. Cok memnun kaldım.

Özellikle ibrahim bey ilgi alaka konusunda gercekten taktiri hakediyor..

Mavi golf hastası birisi önerdi deyin. 😎

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mersin Opat Adil Bey. Pozitif biri ve işini iyi yaptığına inanıyorum. Benim alışverişim gayet keyifli olmuştu.
 
Dogus oto cankaya Ankara. SEMIH DEMIRTAS kral cocuk 7/24 cekinmeden arayabiliyorum ve cevap aliyorum sorularima :)
 

Geri
Üst Alt