Media kaynakli problem gibi gözüküyor. Golf 7 aracımda denemiştim ve aydınlatmalar kaybolmustu. Yazılım sürümü ile ilgili olabilir
Müsait olduğun bir ara bende bakayım abi istersen uzaktan bağlantıyla ben böyle bişey yaşamadım çünkü[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] Golf 7,5 2018 highline hayalet ekran ambiyans kodladım şimdi benim araçta o menüler kayıp
hocam passatt b8 de ayak aydınlatmam yok aktif edecem teybe gelsin istiyorum ne yapmam lazım hiçbiryerde bulamadımHocam şu videoda hem kodlamayı hem montajı gösteriyor.
Bugün buna göre yaptım ben herhangi bir aksilik çıkmadı. Sadece bcm ye giriş yapılan sokette çakılan pin/kablo kısmına dikkat edin, ben farkında olmasam soketi takarken o kablo yerinden çıkmış vaziyette olacaktı. Elektrık bandı ile sabitlemeye çalıştım.
Bu da benim aracın fotoğrafları
![]()
Üzerinden bayağı zaman geçti hocam kodlamaları hatırlayamadım, forumun vag kodlamalar bölümüne baktınız mı belki eski konularda vardırhocam passatt b8 de ayak aydınlatmam yok aktif edecem teybe gelsin istiyorum ne yapmam lazım hiçbiryerde bulamadım