Merhaba Arkadaşlar :)


Fatih1903

Yeni Üye
Katılım
20 Ocak 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
9
İsim
Fatih1903
merhaba arkadaşlar forum yeni üyesiyim , şu ana kadar toplam 3 adet volkswagen modeli kullandım (2006 jetta - 2009 passat variant FOTOLARINI PAYLAŞTIM  :) ), son olarakta 2014  Golf 7 aldım tdi comfortline dsg aracımı biraz kişiye özel yapmak istiyorum. Fotolarını daha sonra paylaşıcam çekmedim daha :)

şu andaki hali orjinal benim yapmak istediklerim  18'' jant vossen düz kol - spor yay (elinede olan varsa yazabilir ) - spoiler -difüzör çift çıkış egsoz - ön lip - cam filmi (yaptırdım) görsel olarak biraz çekici kılmak istiyorum aracımı görüşlerinizle olumlu olumsuz yönlendirirseniz sevinirim aracımın yapım aşamasını sizlerle paylaşıcam herkesin Allah gönlüne göre versin  SAYGILAR :)

20130904_185838.jpg

IMG_0691.JPG

 
Hoşgeldiniz. :)

Aracınızı donanım olarak da doldurabilirsiniz, forumumuzda bunun için bolca konular mevcut. Aracınızda bluetooth versiyonlu cihaz yoksa Çinli 6.5 cihazlara bakabilirsiniz vs vs uzar gider liste. :)  

Kazasız belasız keyifli sürüşler.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldiniz

Hayırlı olsun

Size kötü bir haberim var şimdi söylemiyim canınız sıkılır


 
@HONEY forum da nasıl işler böyle işler bilmem ama sıkıntı yok toplantı falan olursa ısmarlarız baklava :)  

bu arada hepinize çok teşekkür ederim.

 

Sizin attığınız Android cihaz. Aşağıdaki Çinli cihazların orjinalden farkı yok. Carplay ve Mirrorlink gibi özellikleri de destekliyorlar. Şu konuda 2 farklı cihazı paylaştık. 




 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt