Merhaba Arkadaşlar :)

Fatih1903

Yeni Üye
İsim
Fatih1903
merhaba arkadaşlar forum yeni üyesiyim , şu ana kadar toplam 3 adet volkswagen modeli kullandım (2006 jetta - 2009 passat variant FOTOLARINI PAYLAŞTIM  :) ), son olarakta 2014  Golf 7 aldım tdi comfortline dsg aracımı biraz kişiye özel yapmak istiyorum. Fotolarını daha sonra paylaşıcam çekmedim daha :)

şu andaki hali orjinal benim yapmak istediklerim  18'' jant vossen düz kol - spor yay (elinede olan varsa yazabilir ) - spoiler -difüzör çift çıkış egsoz - ön lip - cam filmi (yaptırdım) görsel olarak biraz çekici kılmak istiyorum aracımı görüşlerinizle olumlu olumsuz yönlendirirseniz sevinirim aracımın yapım aşamasını sizlerle paylaşıcam herkesin Allah gönlüne göre versin  SAYGILAR :)

20130904_185838.jpg

IMG_0691.JPG

Hoşgeldiniz. :)

Aracınızı donanım olarak da doldurabilirsiniz, forumumuzda bunun için bolca konular mevcut. Aracınızda bluetooth versiyonlu cihaz yoksa Çinli 6.5 cihazlara bakabilirsiniz vs vs uzar gider liste. :)  

Kazasız belasız keyifli sürüşler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldiniz

Hayırlı olsun

Size kötü bir haberim var şimdi söylemiyim canınız sıkılır

@HONEY forum da nasıl işler böyle işler bilmem ama sıkıntı yok toplantı falan olursa ısmarlarız baklava :)  

bu arada hepinize çok teşekkür ederim.

Yollarda radar eds den tirsanlar forumda da benden kacacak yakinda

Ölümden kaçabilirler ama benden asla

Her canli baklava.xls girecek

Sizin attığınız Android cihaz. Aşağıdaki Çinli cihazların orjinalden farkı yok. Carplay ve Mirrorlink gibi özellikleri de destekliyorlar. Şu konuda 2 farklı cihazı paylaştık. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri