Bu durum da michelin mi goodyear mı diyorsunuz hocam.@Muhammed
Havalar ısınmadan lastiği alın hocam !
Zam yersiniz ..
Ayrıca lastikteki her + özellik sonradan - özelliğe
Her - özellik + özelliğe ortam sağlar
Sessiz / fren mesafesi en kısa/ ömür en uzun / kuruda- yağmurda en yüksek performans/yakıt ekonomisi en full
Böyle bi lastik yok
Mesela Michelin ?
Yanak mukavemeti de dahil lastiğin tüm yapısı elastik yumuşak malzeme?
Millet yok balon yaptı / yok dişler umduğumdan fazla yıprandı?
Ama şu + sı var
Diğer xyz daha sert bir marka lastik 3 yılın sonunda lüle taşı gibi sertleşip taşlaşıyorsa?
Michelin bu 3 yılın sonunda ilk baştaki Vernel yumuşaklıgında olmasada evet yinede taşlaş-ma-mış dedirtir.
Michelin fanı değilim bu arada hiç kullanmadım?
Hocam marka takıntısından değil ama michelin goodyear conti bakıyorum@MuhammedHocam falken ziex 914 e de bakmanızı tavsiye ederim. Yumuşaklık-sertlik dengesi iyi bir lastik, 2 yaz kullandım hiç sorun yaşamadım. Fiyatı da daha uygun olmalı diğerlerine nazaran.
Conti almak istiyorum ama fiyatlar malumHocam michelin primacy konfor temelli bir lastik olduğu için yumuşak ama bu bizim yollarımız için fazla yumuşak dolayısıyla ülkede spor araba sürmesek bile spor lastik almamız gerek goodyear asymmetric michelin pilot sport continental spor contact continental premium contact(bu tam spor değil ama yine iyi) bu tarz kullanmak lazım. bence cpc6 alın.
Net yazayım o zamanHocam marka takıntısından değil ama michelin goodyear conti bakıyorum
Ender hocam siz bu lastiği kullandınız sanırım biraz anlatabilir misinizBen oyumu Goodyear dan yana kullanıyorum B)
Bu sıralamayı göz önünde bulunduracağımNet yazayım o zaman
Hiç biri üzmez. Fiyatları hariç.
- Michelin Pilot Sport 4
- Goodyear Eagle F1 Aymmetric 5
- Continental Premium Contact 6
,
Kullanım alışkanlıklarınız için idel olduğunu düşünüyorum hem uzun yol hem şehir içi son derece iyidir. Michelin kaliteli ama biraz yumuşak Ülkemiz yolları avrupa kalitesinde olsa ok lakin çok zor yol şartları Continental compact 5 ve 6 da kullanmışlığım var Ben içerisinde en çok Goodyear asimetric beğeniyorum.Ender hocam siz bu lastiği kullandınız sanırım biraz anlatabilir misiniz
Tavsiye için teşekkür ederimKullanım alışkanlıklarınız için idel olduğunu düşünüyorum hem uzun yol hem şehir içi son derece iyidir. Michelin kaliteli ama biraz yumuşak Ülkemiz yolları avrupa kalitesinde olsa ok lakin çok zor yol şartları Continental compact 5 ve 6 da kullanmışlığım var Ben içerisinde en çok Goodyear asimetric beğeniyorum.
Bildik markaların orta-üst sınıf lastikleri arasındaki farklar çok belirgin değildir. "En iyi" arayışı kişileri bazen farkları abartmaya yönlendirdiği gibi, en iyisini aldığına inanma isteği de çoğu kişinin sahip olduğu ürünü övmesi ile sonuçlanmakta.Beklentim sessiz yumuşak bir lastik 5-6 yıl içinde max. 30-40K km yapıp en uzun süre konforunu koruyabilecek bir lastik.