BİR KAVRAMA DEİŞİMİ.


Okan Şen

Üye
Katılım
7 Kas 2017
Mesajlar
69
Tepkime puanı
50
İsim
OKAN
Arkadaşlar merhaba yakın zamandır 2017 -Hıglıne aracımda kalkarken bir titreme vardı ve en ufak ses gelmesinden rahatsız olan ve araba konusunda titiz biri olarak ve ilk golfüm olmadıgı içinde dedim bu kesin şanzımandan kaynaklıdır.

Yakın zamanda arabamı satmayı düşünüyordum yaptırmasamda anlaşılamazdı ve benden sonraki alıcak arkadaşın kulaklarımı cınlatmasına gönlüm el veremezdi kimse kolay kazanmıyor parayı.

Ve ertesi gün servise yolladım aracı ve tamda düşündügüm gibi çıktı kavrama deişimi onayı geldi . Servis çalışanı ilk başta %70 ini iyi niyet garantisi kapsamında 2700 küsürlü  fiyat verdi.

Biraz ısrarım sonucu 700 küsüre düştü fiyat ve daha fazla ısrarcı olmak istemedim fiyat makul oldugu için. Bu tarz konularda biraz bilgi sahibi olmak ve ısrarcı olmakta fayda vardır. 

Yakın zamanda arabamı satmayı düşünüyordum ve benden sonraki alıcak arkadaşın kulaklarımı cınlatmasına g

Herkese iyi forumlar...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2700'den 700'e nasıl düşürdünüz ya serviste ?

 
Upvote 0
@Golf835 müşteri danışmanıyla diyalog ve biraz piyasada deiştirilen fiyat lar konusunda bilgi sahibi olduktan ve ısrarcı olduktan sonra münkün oldukca indirilebiliyor.

Servisler kime ne tuturursam modunda lar.

 
Upvote 0
2017 Sonrası araçlarda 5 sene 2017 öncesi araçlarda 7 sene dsg garantisi var.  700 TL çok bile. İşciligin %30 u alınıyor genelde. 

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt