GOLF Maceram - Carstomized

Allah razı olsun hocam
Aslında bu jant sparco podio diyebiliriz, hem birebir aynı model hem de sparco fabrikasından geliyor zaten.

Dün otoparka indim, gözüm GTI aradı ama göremedim, bir dahakine görürüm o zaman. :)

Kullanımda herhangi bir problem yaşamadım, güzel jant bence. :)
Sağ ön jantı geçen gün hanım sürtmüş, çember kısmı komple çizildi. Canım çok sıkıldı ama yapacak bir şey yok maalesef, olan oldu. :(
Hocam olur oyle ya cana gelecegine mala gelsin deyip gecelim takilinca insanin keyfi kaciyor 😅 jantlari biraz kullandiktan sonra goze cok batarsa bi guzel boyayla hallolur diye dusunuyorum

İkisine de maşallah hocam, arabanızı geçen gördüm, tam sleeper :)

Uzun zaman sonra güncel :)
Msw p1 jantlarla bir değişiklik yapayım dedim, umarım siz de beğenirsiniz

IMG_7656.jpg
IMG_7674.jpg
Ya böyle fotoğrafları nasıl neyle çekiyorsunuz bu kalite ne başım döndü yahu muhteşem

Ya böyle fotoğrafları nasıl neyle çekiyorsunuz bu kalite ne başım döndü yahu muhteşem
Güzel ışık - temiz bir araç - dslr ve kaliteli bir lens
Bir de tabi biraz fotoğrafçılık bilgisi yeteneği, hatta gerekiyorsa raw çekip kalibrasyonu uygun kaliteli bir monitörle düzenleme yeteneği.
Bayağı uzadı bu tarif ben kaçar.
Bu aracı bu vesileyle tekrar görmek de güzel oldu
Sayın hocam size nasıl ulaşabilirim danışmak istediğim bazı konular var yardımcı olabilirmisiniz

Sayın hocam size nasıl ulaşabilirim danışmak istediğim bazı konular var yardımcı olabilirmisiniz
Buradan veya instagram üzerinden özel mesaj atabilirsiniz hocam. Instagram: carstomized
Teşekkürler hocam, arkadaşımın canon eos 600d makinesi ile çekildi.

Güzel ışık - temiz bir araç - dslr ve kaliteli bir lens
Bir de tabi biraz fotoğrafçılık bilgisi yeteneği, hatta gerekiyorsa raw çekip kalibrasyonu uygun kaliteli bir monitörle düzenleme yeteneği.
Bayağı uzadı bu tarif ben kaçar.
Bu aracı bu vesileyle tekrar görmek de güzel oldu
Valla ne diyorsun anladıysam arab olayım😂 Anladığım: Profesyonel çekim, profosyonel ekipman; bunu sen yapamazsın. Hadi bana da eyvallah😂

Geri