6.5 İnç Multimedyada Klima Menüsünü Göremiyorum

İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar,

Aracımda otomatik klima mevcut.Multimedyayı değiştirmeden önce klima kumandaları üzerindeki menu tuşuna bastığımda 5 inç multimedya ekrana klima detayları yansıyordu.6.5 inç Çin Multimedya'da ise düğmeye bastığımda herhangi bir görüntü yansımıyor ekrana.Kodlama ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum.

Bilgisi olan ve yardımcı olabilecek var mı?

@bcaksk iyi günler bende rcd330 mirorlink özellikli teyp sipariş verdim ama tuş takımını nasıl kodlamam gerekiyor bilgilerinekodlarına sahip degilim yardımcı olabilirmisiniz

Upvote 0
@50akyel50 

56-Radio --> Long Coding Helper --> Byte 3 --> Bit 0 işaretlenecek.

MFA için;

17 instrument - 10 adaptation - LANGUAGE '' ENGLISH'' olan yeri ''TURKISH'' yapmanız lazım.

17 instrument - 07 coding - long coding - byte10 da telephone menu aktif edilecek. 

Upvote 0
@bcaksk çok teşekkürederim ederim ürün normalde Bluetooth var diye gösteriyor ama media da Bluetooth yok aux sd usb gözüküyor bluetooth açmak için ayrı bir kodlamamı açmam gerekiyor 

Upvote 0
Ayrı bir kodlamaya gerek yok, telefondan bluetooth aygıtlarını aratın, göreceksiniz zaten. Medya ünitesinde de ayarları vardır.

Upvote 0
@bcaksk kardeşim bu tuşları kodlamasını yapamadım nasıl radio aktif edecegim kanaları yazarmısın direksiyon tuşlarını aktif edemedim

Upvote 0
1-5F InformatIon elec.

2-AdaptatIon

3- Car_>FunctIon_lIst_CAN_Gen2-MFL  fonksiyonu açın

Upvote 0

Geri